Eva elsker // Dr. Lipp

Tørre læber er virkelig et problem jeg har haft svært ved at finde en løsning på. De fleste læbeprodukter virker ikke plejende, men lægger bare en hinde over huden som kun giver en illusion af lækre fugtede læber og det resulterer i at der skal et nyt lag på mindst 12 gange om dagen.

Men fortvivl ej længere, mine knastørre medsøstre. Dr. Lipp hedder vores redning! Produktet består udelukkende af klinisk renset lanolin, hvilket betyder at det kan bruges på selv børn. Egentlig minder den om Eight Hour Creme bare uden den fæle lugt og meget renere. Den er super plejende og virker selv efter du har spist og drukket. Derudover kan Doktor Læbe bruges til at genoplive neglebånd, tørre/splittede hårender og hæle.

  1. Shoppingtip: Space NK webshop - EvaK.dk

    […] er kommet en del nye brands til siden 2007, men der er også nogle gamle kendinge. Dr. Lipp – min yndlingslæbebalm – er der endnu og Chantecaille som er producenten af den eneste blå øjenskygge jeg […]

    Svar