Hvilken peeling er du til?

Nu syntes jeg det er på tide at lave en test, men jeg laver den lidt anderledes end man ser i eksempelvis damebladene. Min test skal inspirere og ikke diktere, derfor har jeg valgt ikke at give point. Jeg har også prøvet at finde nogle mærker som ikke er så mainstream, for det er ikke så inspirerende altid at se hvad de samme producenter har at byde på. Jeg beskriver min oplevelse af produktet og så får du selv lov til at vælge. God fornøjelse!


African Red Tea Sugar Glow Face Scrub fra Ole Henriksen
Det første jeg tænker, er at den dufter dejlig frisk af citrus. Da jeg begynder at arbejde den rundt i ansigtet har jeg en ide om at den nok ikke egner sig til sensitiv hud. Kornene fra granatæble er ret grove (og i fåtal) hvilket nogle synes er godt, men personligt kunne jeg godt ønske de var lidt finere. En lækker detalje er honningen som gør huden super blød i samarbejde med de nu smeltede sukkerkorn.

Sacred Nature Gommage Scrub fra Comfort Zone
Efter mit bad prøver jeg peelingen fra italienske Comfort Zones nye økologiske serie, for den skal bruges på tør hud. Små jojoba sphærer skrubber blidt imens sheasmør og buriti olie nærer og plejer huden. Buriti olie kommer fra en palme som vokser i sydamerika og er helt fantastisk i hudplejeprodukter. Den indeholder A-vitamin og antioxidanter, virker blødgørende, reparerende og beskyttende. Fantastisk produkt (især til tør hud), men mangler dog lidt på duft siden.

Glycolactic Skin Renewal Peel Mask fra REN
Denne peeling er egentlig en frugtsyremaske, men syntes godt jeg kunne tage den med alligevel. Med ingredienser som citron, ananas og passionsfrugt forventer man at blive mødt med fantastisk duft af friskhed. Men det gjorde jeg ikke. Faktisk synes jeg ikke den duftede af noget. Konsistensen var lidt klistret, men det var okay fordi jeg brugte den i badet. Efter min mening er den nok bedst til en sartere hud, for jeg opnåede desværre ikke den ønskede effekt.

Purely Age-Defying Refining Treatment fra Jurlique
Økologi og biodynamik pakket ind i smukt design og så er selve produktet endda ligeså lækkert som indpakningen. Den er bedst i badet, for så er det nemt at skylle abrikoskornene af (for der er heldigvis mange af dem). Den kan også lige få lov at sidde lidt imens jeg vasker håret, så de plejende olier fra oliven, solsikke og jojoba får lov at virke. Min hud er blødere end blød og ser dejlig frisk ud. Eneste minus, er at den stort set ikke dufter af noget, men med så skønt et produkt betyder det egentlig ikke så meget.

Gentle Refiner Exfoliating Cream with Microbeads fra Clarins
Endnu en peeling til badet, dejligt og nemt. Blød konsistens og helt perfekt størrelse/mængde korn. Egentlig syntes jeg den er en rigtig god scrub, men føler den mangler lidt på den plejende side. Vil nok mene den egner sig bedst til lidt sesitiv hud (hvilket ordet gentle osse refererer til), men den vil helt sikkert også egne sig super godt til en fedtet hud med tør overflade. Duften er mild, men en lille smule parfume-agtig. Den gør jobbet rigtig godt, men der er ikke så meget ‘wow-effekt’.

Pearl Enzyme Exfoliating Mask fra Själ
Jeg har klart gemt det bedste til sidst. Var egentlig lidt i tvivl om den skulle med, for den er i en helt anden (pris)klasse end de andre og er uden sammenligning. Med ingredienser som perle, ametyst, rubin, saffir og diamant lyder det mere som et smykkeskrin end et hudpleje produkt. Efter jeg har skrubbet lader jeg den sidde i 10 minutter og skyller den af. Min hud er nu helt blød, velplejet, ensartet har finere porer og en smuk glød. Uden at overdrive, klarer den ALT. Den koster selvfølgelig også derefter, men den er super drøj og alle pengene værd.