REN Jojoba Microbead Purifying Facial Polish

Det er egentlig et stykke tid siden jeg købte denne scrub, men har helt glemt at anmelde den. Sådan er det jo når den ene ide tager den anden :) Men nu skal det være.

Har egentlig længe været så glad for Refining Treatment fra Jurlique, at jeg slet ikke har overvejet at skifte den ud. Det kommer der jo desværre ikke meget ny viden af, så købte den på lookfantastic.com da de stadig gad sende REN til vores ganske land. Jojoba Microbead Purifying Facial Polish var til at starte med ikke specielt imponerende, men jo mere jeg brugte den, jo gladere blev jeg for den.

Den indeholder blandt andet salvie, jojoba olie og pebermynte. Salvien og pebermynten giver scrubben en frisk og opkvikkende effekt, som jeg virkelig elsker. Det gør den perfekt til brug i morgenbadet. Kornene er blide og det gør at den kan bruges af selv sartere hudtyper. Personligt synes jeg den skal bruges hver anden til tredie dag som minimum, for ellers for du ikke det optimale ud af den. Det kan både være et plus og et minus. Alt afhængig af om du ser peeling processen som en nydelse eller pligt. Det første jeg tænkte da jeg brugte den, var at den var virkelig blød og lækker at arbejde med. Jeg er ikke så meget til scrubs som nærmest flår ansigtet af (men det er jo en smagssag). En anden ting jeg sætter stor pris på er at den er dejligt drøj. Har brugt den i flere måneder nu og der er stadig masser tilbage. Pumpeflasken er også en god nem og hygejnisk løsning.

Alt i alt er jeg ret glad for den og synes den er sine 245 kr værd. Dog skal man være lidt tålmodig, for den skal altså liiige bruges en uges tid eller to før man virkelig mærker forskellen. Den kan købes i Magasin, Illum og på forskellige klinikker.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.