Jeg tager det i mig igen

For lidt tid tilbage skrev jeg at jeg ikke var syndeligt begejstret for Essies efterårs lakker. Det tager jeg i mig igen, for nu har jeg set nogle langt bedre billeder og kollektionen ser faktisk ganske fin ud. Fik så også luret et par andre kommende lakker og jeg må sige det ser interessant ud.

Carry On som er efterårs kollektionen. Farver ser nu altså ret lækre ud her og særligt de to midterste skal jeg se nærmere på.

Essie går glitter-amok til nytår med Luxeffects lakkerne. Synes godt nok det kan blive lidt for meget når ALLE skal lave glitter, men så er der jo lidt til enhver smag :)

Vinter kollektionen går under navnet Cocktail Bling. Personligt er jeg mest til de tre mørke yderst til højre, men glæder mig i hvert fald til at se nogle swatches.

Til sidst har vi Dive Bar kollektionen. Tror måske det er den jeg får sværest ved kun at vælge et par stykker ud fra, for det er nu nogle virkelig fine farver.

I kan lure videre på temptalia.com, hvor billederne også er lånt fra.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.