Dagens tip – Påføring af masker

I lang tid brugte jeg fingrene, når jeg skulle tage masker på. Det gør jeg ikke længere. Når jeg bruger hænderne kommer der næsten ligeså meget maske på håndfladen som i ansigtet og det er jo spild af gode (og nogle gange dyre) produkter. Derfor købte jeg i sin tid pensel nr. 190 fra MAC. Den er jo egentlig til foundation, men er også helt perfekt til masker. Penslen må nemlig ikke være hverken for stor eller for blød, for så vil den også “stjæle” dit produkt. En anden god grund til at bruge en pensel, er renlighed. Du rører ved så meget andet med hænderne og glemmer måske at vaske dem inden brug af maske, men børsten vil altid stå ren og klar til brug.

Hvis du synes det lyder overflødigt eller dyrt at købe en pensel til 305,- for at tage en maske på, så tænk lige over at jeg har fundet ud af mine masker holder næsten dobbelt så lang tid. Så er det altså en meget god investering på sigt :)

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.