De bedste produkter til uren hud

Skrevet af d. 7. september 2011 i Hudpleje - Ingen kommentarer
cz_logo

Nu har jeg arbejdet i Complete Me i fire år og har haft en god portion uheldige teenagere (og voksne) med meget uren hud eller acne til behandling. Selvom jeg aldrig selv har haft det så slemt, så kan jeg alligevel sagtens sætte mig ind i hvor forfærdeligt frustrerende og hæmmende det er. Jeg synes ikke man skal kaste sig ud i lægemidler og skrappe cremer før man har prøvet alt andet, for det er utroligt hårdt for huden (og i nogle tilfælde også sindet).

Derfor vil jeg anbefale serien Active Pureness fra Comfort Zone. Det har haft fantastiske resultater på alle de acne-ramte sjæle jeg har haft mellem hænderne.

Serien består af:

  • Active Pureness Gel
  • Active Pureness Tonic
  • Active Pureness Fluid
  • Active Pureness Scrub
  • Active Pureness Mask (se mit indlæg om masken)
  • Active Pureness Corrector

Alle produkterne går ind og skaber balance i talgproduktionen, renser, fugter og minimerer porestørrelsen.

Jeg sværger til denne serie når det handler om uren hud, for jeg har simpelthen ikke oplevet noget som kunne konkurrere med disse produkter. Det skal dog understreges at du kun skal bruge hele serien hvis du har et slemt tilfælde af urenhud, så tal med en forhandler som kan vejlede dig først.

Du kan se en forhandlerliste lige HER

Om Eva K.

Jeg er 29 år, mor til Vincent og hustru til Casper. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit nyhedsbrev her.

Skriv en kommentar