Den perfekte lørdag aften

I lørdags havde vi 6 venner til spisning, men det var ikke nogen helt almindelig middag. Vi havde nemlig kok i huset, så vi skulle bare slappe af og nyde det på lige fod med vores gæster. Jeg har aldrig nogensinde spist så godt som jeg gjorde i lørdags, eller drukket så god vin for den sags skyld.

Tror vi kom op på omkring 15 retter og syv forskellige vine, hvor en af dem var fra Noma. Wauw hvor var det lækkert.

På billedet ovenfor sidder vi ved sofaen og får ægte(!) champagne og omkring 6 små retter. Synes de hjemmelavede kræmmerhuse med Fish’n’Chips var så fine (og velsmagende)

Her er et lille udsnit af maden. Desværre tager jeg ikke så mange (eller gode) billeder når jeg drikker, men tror godt i kan se hvor lækker maden var alligevel :) Her ses torsk, kammuslinger, brissel og blomme chutney. Hvis jeg nogensinde bliver rig, så skal kokken bo hjemme ved mig.

Det var virkelig den perfekte lørdag aften!

 

3 kommentarer til Den perfekte lørdag aften

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.
  1. Rikke

    Hvor der det bare fantastisk ud…..Hvor mange var I? Vil du ud med hvad sådan en aften koster, kunne jeg nemlig godt bruge!

    Svar
    • EvaK

      Vi var 8 i alt. Kender ikke den præcise pris, da det var en gave vi fik som betaling for noget arbejde min mand har lavet for kokken. Mener han sagde 1000kr per mand eksklusiv vin. Så det er bestemt ikke en billig omgang, men uden tvivl pengene værd. Det var den bedste aften nogensinde :)

      Svar
  2. Rikke

    Lækkert, men dyrt… ;)

    Svar