Natural Active Eye Power

I mit indlæg om Tromborgs housewarming, viste jeg jer den helt igennem fantastiske goodiebag vi fik. I den lå blandt andet de nye Natural Active Eye Power jumbo penne. Nu har jeg endelig fået leget lidt med dem både på mig selv og på arbejdet, så nu skal de anmeldes.

Jeg har det lidt ambivalent med cremede skygger, for det er ofte knald eller fald. Dem jeg har prøvet igennem tiden har enten været fantastiske eller virkelig dårlige. Tromborgs ligger helt sikkert i den gode ende (det er nu også yderst sjældent hun skuffer mig). De er utroligt nemme at arbejde med. Bare tegn lidt på og blend det ud, hvilket iøvrigt er rigtig nemt med disse for selv den utrænede. Mine øjenlåg er skruet sådan sammen, at cremede skygger ofte ligger sig i linierne, det sker også lidt med de her dog slet ikke ligeså meget som normalt og det er ikke noget en primer eller neutral skygge under ikke kan klare. Det skal også lige nævnes at jeg tog dem på kl 8.00 og de sad først i linierne sen eftermiddag.

Udover at farverne er meget anvendelige, nemme at bruge og godt valgt, har de også en anden fordel. De indeholder peptider og hyaluronsyre, så de er med indbygget antiageing. Det er godt tænkt.

Fra venstre: Mauve, Light Brown, Purple, Brown og Black

Black, Brown og Purple er geniale at lave smokey eyes med. I Complete Me vil 90% af dem jeg lægger makeup på have smokey og det har Tromborg lige gjort 1000 gange nemmere OG hurtigere for mig.

Mauve er en super fin highlighter både til under bryn, i øjenkrogen og faktisk også på kindbenene.

 1. Karen Blum

  Dem må jeg vist hellere får prøvet:o)

  Svar
 2. Line

  Du får det til at lyde så nemt! :-) Får vi en guide med billeder af smokey eyes m. disse penne? ;-)

  Svar
  • EvaK

   Det er faktisk SÅ nemt ;) Men jeg skal da gerne smække en how-to sammen hvis det har interesse :)

   Svar
 3. Line

  Det ville bestemt have min interesse! :-)

  Svar