Ny favorit

Da jeg var inde i Magasin for at kigge på MAC Me Over, endte jeg i stedet med at købe dette vidunder. Egentlig har jeg altid været en ‘fingrene er mit værktøj’ pige, men efter jeg var model på en makeup artist skole forelskede jeg mig i MAC nr. 188.

Efter jeg har taget foundation på bruger jeg penslen til at blende den grundigt og det resulterer i et super lækkert airbrushed look. Den findes også i en større udgave (nr. 187), men valgte den lille på grund af mit fokus. Det er nemlig mest omkring næsen og øjnene jeg har brug for den, så er det lidt nemmere at komme rundt med den lille. Som iøvrigt stadig kan bruges i hele ansigtet.

  1. Astrid

    Årh, det er en fantastisk pensel – jeg bruger min til meget pigmenterede blushes, og det er den bare genial til :)

    Svar
  2. EvaK

    Præcis, den er bare så god til at blende alt så det ser helt naturligt ud :)

    Svar