Tromborg Palette Swatch

Den anden ting fra Tromborgs goodiebag som jeg vil vise jer er selvfølgelig paletten. Jeg elsker den! Har faktisk ikke brugt andet makeup siden jeg fik den.

Den indeholder 3 blush og 12 øjenskygger (som jeg har delt op i lyse og mørke).

De to mørke har jeg brugt flittig, men den lyse har jeg ikke prøvet endnu. Tror jeg vil bruge den som en highlighter på kindbenene, men den vil også være rigtig smuk på en (snart) vinterbleg hud.

Ingen af farverne har navne, så vidt jeg ved. Blandt de lyse finder du blandt andet en smuk hvid perlemors-agtig farve, en virkelig fin rosa og en lækker lys champagne.

Langt de fleste af de mørke farver egner sig virkelig godt til smokey eyes. Specielt nummer tre fra venstre (mørkegrå med blå shimmer) har jeg benyttet mig meget af.

Den koster 1200,- og er uden tvivl alle pengene værd. Alle kan bruge farverne, de er nemme at kombinere og så har de en super lækker konsistens.

 1. Annette

  Hej, har købt paletten pga din anmeldelse og ikke mindst de lækre billeder. Men syns altså ik øjenskyggerne er særlig pigmenterede…. Lækker konsistens ja men ik meget knald på dem. Æv. Men blushene sidder lige i skabet;)

  Svar
  • EvaK

   Det er sandt at øjenskyggerne ikke er de mest pigmenterede i byen, men jeg bruger altid en primer under og det fungerer fint (måske det er et forsøg værd?). De tre blushes er såååå fine :)

   Svar