Det pynter jeg mit ansigt med lige nu…

Lagde forleden mærke til at det lige for tiden meget er de samme makeup sager som bliver hevet ud af skuffen. Det må jo være ensbetydende med at det hitter og så skal ordet da spredes. Nogle af tingene har jeg vist jer før, men der er også et par nyheder (som ikke er nyheder, men bare gamle kendinge jeg bliver ved med at elske).

They’re Real mascaraen har jeg skrevet om HER og eyelineren HER. Læbestiften fra MAC har jeg haft længe efterhånden. Det er min go-to når jeg ikke ved hvad jeg ellers skal have på eller når øjenmakeuppen er blevet så heftig at læberne bør holdes neutrale. Den er let skinnende og har en lækker lysebrun varm tone.

Tromborg paletten kan i se nærmere på HER. Den er blevet brugt yderst flittigt lige siden den flyttede ind, men der er særligt to farver (er det ikke altid sådan med de paletter?) jeg har forelsket mig i. Synes den mørke blågrå farve egner sig rigtig godt til en lækker aftenmakeup uden at looket blive for hårdt og den champagnefarvede er superb som highlighter under bryn og i øjenkrogen for at lysne lidt op.

For at få øjenvipper til at virke mere fyldige og for at skabe et mere intenst look, bruger jeg en sort skygge på den våde kant hele vejen rundt. Jeg synes kun jeg kan opnå den helt sorte farve, som ikke vandrer ned ad kinderne i løbet af aftenen, ved at bruge en skygge i stedet for kohl. Universal er en virkelig smuk blush med en lille bitte smule glimmer (det lægger jeg dog sjældent mærke til). Den er liiidt mørk, så man skal lige være en smule forsigtig med den. Lidt på af gangen og så får man de flotteste sunde kinder.

Duo’en fra MAC kan i se nærmere på lige HER og Tromborgs jumbo penne HER. Med disse to ting kan jeg lave lilla smokey-eyes for en mere sprælsk aftenmakeup. Jeg bruger jumbo pennen til at gøre den lilla farve mere mættet og mørk. Synes det gule og lilla går rigtig godt sammen og den her kombination fungerer for mig hver eneste gang.

En lille sidebemærkning: Jeg kan godt mærke at vintermørket giver mig mindre tid til at tage billeder (og optage kommende videoer), så bliver nød til at tage det i små bidder. Så alle jer som er kommet med ønsker til indlæg – jeg arbejder hårdt på sagen og de er på vej :)