Mine hårprodukter (Redken, Redken, Redken og MoroccanOil)

Jeg har altid haft laaangt hår – lige indtil et par år tilbage. Der skulle ske noget nyt og valgte derfor at gå ned og få klippet manken af. Jeg elsker det korte hår, men det kræver selvfølgelig lidt mere vedligeholdelse end det lange. Før i tiden brugte jeg kun shampoo, balsam og leave-in treatment. Sådan er det ikke længere.

Der er ingen tvivl om at jeg er en Redken-pige. Længe har jeg ledt efter et alternativ, men der er bare endnu ikke noget som har fanget min opmærksomhed på samme måde.

Her er listen over mine hårprodukter:

Shampoo og balsam er fra Smooth Down linien, da jeg har krøllet hår som trænger til at blive tæmmet lidt.

Hårkuren fra All Soft serien bruger jeg én gang om ugen for at undgå tørt hår. Den er virkelig lækker. Mit hår føles altid super sundt efter et kvarter med den i.

Curl Refiner bruger jeg når jeg har krøller, men det er efterhånden ikke så ofte jeg har det mere. Den er fantastisk god til at forme krøllerne og undgå krus.

Uanset om jeg har krøller eller ej (hehe), så bruger jeg MoroccanOil. Det er uden tvivl mit yndlings hårprodukt. Håret bliver blødt, får fylde og ser fantastisk sundt ud. Ind i mellem (særligt nu hvor det er koldt) tager jeg lidt i håret inden jeg går i seng, så håret får lidt ekstra fugt.

Jeg sprayer altid lidt ghd varmebeskyttelse i inden jeg bruger føntørrer eller glattejern og jeg kan tydeligt se at mit hår er blevet mindre tørt efter jeg begyndte at bruge den.

Når frisuren skal sættes sværger jeg til Wax Blast. Jeg hader at få voks på hænderne, så det her er den perfekte løsning. Hurtigt og nemt, det kan jeg lide.

Alt afhængigt af hvordan vejret er, tager jeg også en tur med Pure Force 20 fra Redken. Rigtig god hårlak som holder på frisuren uden at man får en “hjelm”.

Når jeg ser mine hårremedier listet sådan op, så er jeg faktisk ret chokeret over hvor mange produkter jeg bruger til den del af mig jeg altid (selv har ment) er gået mindst op i :)

Vil rigtig gerne vide hvor mange produkter i bruger til jeres hår? Og i må også meget gerne fortælle hvilket mærke i bruger :)

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.