Piller + Is = Ice Mask

Det er nu ved at være lidt tid siden vi fik Ice Mask i forretningen, men det er først nu jeg har fået prøvet den. I går skulle jeg på date med manden, derfor brugte jeg lige 10 minutter på masken imens jeg lagde lak på.

Ice Mask styrker kollagenet med den kølende effekt og virker derved (sammen med antioxidanter og vitaminer) antiageing. Masken reducerer også overskudstalg, fugtgiver og virker øjeblikkeligt opstrammende.

I pakken ligger 6 eller 18 (alt efter hvilken størrelse du køber) små “piller, som er pakket individuelt i små beholdere og en flaske med væske. Når du skal bruge masken tager du bare og åbner en pille og fylder beholderen op med væske. Nu suger pillen, i løbet af kort tid, al væsken og er nu klar til brug. Man skal være lidt forsigtig når man folder den ud, så man er sikker på den ikke rives i stykker. Til sidst skal masken bare lægges på. Jeg lagde som sagt lak på imens jeg havde den på, men det vil jeg umiddelbart ikke anbefale da den er lige frisk nok for øjnene. Gjorde det også kun fordi jeg var lidt tidspresset.

Masken føles som en Vicks til ansigtet, så navnet passer vældig godt til produktet. Bagefter så min hud frisk, sund og ensartet ud. Den føles også opstrammet. Faktisk har jeg ikke prøvet så lækker en maske siden Comfort Zones Absolute Pearl Mask (som jeg længe har været ked af udgik), så jeg vil varmt anbefale den til alle som trænger til en pick-me-up.

Du kan læse mere om Ice Mask HER og HER

NB. Det KAN være en fordel at bruge den når man er alene hjemme og ikke forventer besøg. Min mand synes i hvert fald jeg så meget creepy ud med den på :D

 1. Helene

  Du ser brandgodt ud Eva, Wauw!!
  Fnis :P

  Svar
 2. Guapizimo

  Det lyder i hvert fald interessant! Jeg plejer selv at lægge ansigtmaske i smug, for jeg ser sjældent særligt chick ud og med den der vil jeg da skræmme livet af ungerne :P

  Svar
  • EvaK

   Ja jeg tænker også det vil være smart at vente indtil du har puttet dem ;)

   Svar
 3. Prøv en Ice Mask - Urban Woman

  […] Eller en anden anmeldelse her. […]

  Svar