Uundværlige neglelakker // Forår 2012

Tilbage i oktober lavede jeg et indlæg hvor i kunne se mit bud på de bedste lakker til efterår/vinter 2011 og nu er det tid til forårsfarverne. Jeg tror næppe jeg får købt 12 lakker denne sæson, men der er nogle stykker som med 100% sikkerhed skal skaffes hjem – Mermaid’s Dream, Waterlily, Do You Have A Herring Problem og June er jo så smukke.

Forårslakker

Forårslakker

Nogle af dem ser en del anderledes ud på end de gør på billederne her, så hvis du vil have et nærmere kig kan du se swatches af: Essie, OPI, Dior og Chanel.

Lad mig endelig høre om i synes jeg har glemt nogle :)

 

 

 

 

 1. Julie

  Er helt vild med OPI Holland Collection – synes virkelig de er smukke allesammen! Dem skal jeg også eje :)

  Er du bekendt med hvornår de kan købes hos BeautyBay og Lookfantastic?

  Svar
  • EvaK

   Jeg er også helt pjattet med kollektionen – mere end Essies (hvilket er ret sjældent). Desværre er folk ikke så gode til at skrive hvornår lakkerne kommer ud i Europa, kun USA. Så det er noget med at kigge derind med jævne mellemrum eller tilmelde sig nyhedsbreve :)

   Svar
   • Julie

    Hvor køber du OPI og Essie lakker i USA? Har aldrig prøvet det før, men kunne forestille mig kollektionerne er tidligere i salg derovre :)

    Svar
    • EvaK

     Jeg har kun købt Essie fra USA en enkelt gang – det var gennem nailsupplies.us. Ved ikke om jeg gider gøre det igen. Selvom lakkerne er billige, bliver det alligevel lidt dyrt med fragt og told. Fra nu af venter jeg bare til de er på de engelske sider, eller ebay hvis der er noget jeg slet ikke kan vente med at få fingrene i :)

     Svar
     • Julie

      Kan du anbefale nogle gode sælgere af OPI og Essie, når man som jeg er nybegynder? :)

     • EvaK

      Jeg er ikke selv særlig rutineret, for har kun brugt ebay et par enkelte gange – så jeg er nok desværre ikke den helt rigtige at spørge :) Selv kigger jeg bare på sælgerens ratings og håber på det bedste :D

 2. Mia

  Waterlily er så smuk! :-)

  Svar
 3. Guapizimo

  Jeg er nødt til at eje June fra Chanel og har også set mig lidt lun på Waterlily fra Dior da jeg mangler en grøn lak i den nuance. Dem fra Deborah Lippmann ser bestemt også interessante ud!

  Svar
  • EvaK

   Det er også nogle dejlige forårsfarver som er lige til at invitere sol, sommer og godt humør indenfor :)

   Svar
 4. Michelle

  Jeg er nødt til at spille lidt dum – hvor kan man købe Chanel neglelak på nettet? :)

  Svar
 5. Liv J

  Hej Eva. Vender lige tilbage her da jeg ikke kan finde din mail :-) Det er mig du har hjulpet med at finde produkter til mit ansigt. Er begyndt at bruge Tromborg nu, det er lækkert og sådan… Men synes ikke rigtig der SKER noget :( Tværtimod har jeg fået flere bumser… Øvøv.
  Men mit spørgsmål kommer her: Når jeg får en bums, så klemmer jeg den lidt. Men uanset om jeg gør det, eller lader være, så ender det altid med jeg får sådan et stort sår der hvor bumsen var… Og dem har jeg så mange af i panden, det ser virkelig dumt ud. Hvorfor sker det??

  Mvh. Liv

  Svar
  • EvaK

   Hej Liv

   Har lige sendt dig en laaaaang mail :)

   Svar
   • Anna

    kan du ikke også sende mig den mail har samme problem med de blive til sår eller tør hud der er rødligt og skalder.har også problemer med bumser især i panden HELE tiden og er 22 og burde sku da ikke bøvle med det ligepludselig! ;)
    . ligenu bruger jeg jurlique balansing cleansing lotion til at rense med og comfort zone skin resonance tonic / dr hauschka speciel skintonic og til sidst dr hauschka rosencreme light og syntes ikke det virker, og 2-3 gange om ugen bruger jeg enten jurlique intense recovery mask eller fra samme mærke purely age defying – refining treatment. har du nogle gode råd??

    Svar