A Crewed Interest vs Pink Lemonade & Tart Deco

A Crewed Interest er min yndlings af de tre nye Essie lakker – en sart fersken farvet creme lak. Desværre er den forfærdelig at påføre (muligvis dette års Mimosa?!?), den SKAL have tre lag og der er høj risiko for striber.

Jeg har ikke nogen lakker som ligger så tæt op af A Crewed Interest som Too Too Hot gjorde med Olé Caliente, men synes alligevel jeg ville prøve den sammen med et par af mine andre Essie lakker. Tart Deco minder om en mere farvemættet udgave at A Crewed Interest, så hvis du synes ACI er lidt fesen i farven kan du anskaffe den i stedet. Pink Lemonade er sart i farven lidt på samme måde som ACI, men er mere lyserød end fersken.

Ingen af dem minder så meget om hinanden at man ikke kan eje dem alle – dog vil jeg sige at man skal springe A Crewed Interest over hvis tålmodighed ikke er ens stærke side.

 1. Trine

  “A crewed interest” er virkelig flot :) Har gået og kigget efter den i matas m.m. Ved du hvornår de kommer i butikkerne ?

  Kh Trine.

  Svar
  • EvaK

   Ja den er virkelig fin og alt besværet værd :) Jeg ved ikke præcis hvonår de kommer i butikkerne herhjemme, men tænker ikke der går så længe. Dog vil jeg hellere købe dem på nettet, da der er en del penge at spare :)

   Svar
 2. Julie

  Sjov (og god) info om “A Crewed Interest” – jeg troede at den jeg har købt på nettet var fake, fordi den er så anderledes (læs: dårlig) at påføre.. Men jeg mener også at det er besværet værd, rigtig flot :)

  Svar
  • EvaK

   Jeg er vældig sikker på min ikke er fake, så din er nok heller ikke :) Ja det er godt den er så pæn, ellers havde jeg nok kylet den ud :D

   Svar