Dagens lak 23.02.12

I dag har jeg prøvet en “ny” lak. Today Was A Fairytale fra Deborah Lippmann har jeg haft i et godt stykke tid, men endnu ikke rigtig prøvet den på. Siden jeg ikke var så overskudsagtig at jeg gad have den på (læs: tage den AF) alle neglene, valgte jeg at tage Essies Lovie Dovie på og så bruge Today Was A Fairytale på ringefingeren som en lille fin detalje.

TWAF er en god glitterlak for der kommer rigtig mange stykker på ved et enkelt strøg – både af de store og de små.

 1. Heidi

  Jeg har købt Lovie Dovie, men ikke haft den på endnu. Den ser superfin ud, så det er vist den der skal på næste gang. Jeg har faktisk en deborah lippmann lak på ligenu – mermaids dream :-) (Som jeg er ved at lave et indlæg om på min blog – kommer snarest :-).

  Svar
  • EvaK

   Jeg elsker Lovie Dovie for dens Barbie-pink farve – man bliver helt glad af at have den på. Mermaids Dream ser også rigtig fin ud, men jeg er lidt i tvivl om jeg skal droppe den og så gå lidt mere amok i OPIs Holland kollektion i stedet :)

   Svar
   • Heidi

    Haha :-) Jeg må indrømme jeg allerede er gået amok i Holland kollektionen – har bestilt tre styk på beautybay, så nu går jeg utålmodigt og venter :-)

    Ps. Mermaids dream har en virkelig underlig konsistent synes jeg. Lidt tør i det :-S Men den er nu fin, når den er kommet på :)

    Svar
 2. Julie

  Hej Eva

  Ville egentlig lige høre, om du kan anbefale lakkerne fra Deborah Lippmann? Og hvor er de billigst at købe?

  Tænker mest på kvaliteten i forhold til lakkerne fra Essie og OPI – samt Chanel?

  Kan se at Beautybay.com nu forhandler Deborah Lippmann – derfor mit spørgsmål :)

  Svar
  • EvaK

   Hej Julie

   Nu har jeg mest erfaring med hendes glitterlakker, da jeg kun ejer en enkelt “rigtig” lak. Den er så til gengæld rigtig god – nem at lægge og dækker ved to lag. Så jeg har ikke et ondt ord at sige om den. Ved så ikke om de andre er ligesådan. Holdbarheden synes jeg bedre end både Essie og Chanel, men ikke OPI – det er det samme. Tror de er billigst på beautybay.com, men der er ikke den store forskel fra de danske forhandlere (nu har de også fri fragt, så er det jo endnu billigere at købe dem hjem :) )

   Svar