Nyt fra Comfort Zone (som nu er uden parabener)

De af jer som følger godt med her på bloggen ved vidst godt at jeg er ret stor Comfort Zone fan. Det er uden tvivl nogle af de mest effektive produkter jeg har haft i hænderne og som et ekstra plus er de super nemmer at bruge og koster ikke en formue.

Lige nu er de i gang med at gøre forårsrent – ud med parabenerne og ind med nyt design. Nogle produkter er udgået (min elskede Absolute Pearl maske er nu et afsluttet kapitel, snøft) og nogle nye er kommet på banen. Den linie som har fået den største forvandling er Skin Resonance. En skøn serie til sensitiv hud, samt couperose/rosacea ramte.

Nu består Skin Resonance af:

Cream Oil Cleanser: Spritnyt renseprodukt –  en cremet olie som bruges på tør hud. Udover at de selvfølgelig er superb til de sarte, så er det et genialt produkt til en tør hud her i vinteren.

Tonic: Intet er ændret ved denne, bortset fra at du får dobbelt for meget for pengene nu. Det er da værd at tage med ;) Den har iøvrigt den skøøønneste duft.

Peeling: En effektiv, men meget blid peeling som nu (med den nye formel) kan bruges natten over.

Remedy Oil: En ny olie som ikke fedter og kan bruges under enhver creme.

Cream: Complete Me’s absolutte bestseller når det kommer til Comfort Zone. En rig (men ikke fed) creme til den sensitive hud. Giver masser af beskyttelse og fugt, samt beroliger huden.

Fluid: Den ultra lette creme som også er rigtig god til uren hud, da den ikke fedter til men stadig beroliger. Kan både bruges alene og som serum.