Danish Beauty Award 2012 og lidt om en giveaway

I har sikkert set DBAs 2012 nomineringer, men i får den også lige fra mig – der er nemlig en del af mine favoritter med (som måske også er blevet nogle af skønhedsnørdernes, hehe).

Intet mindre end SYV af de nominerede produkter har jeg fornøjelsen af at arbejde med til daglig. Der er Renight Recover Cream fra Comfort Zone (nomineret til Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus), som klæder din hud godt på til natten. Nomineret til Årets Makeupprodukt har vi Tromborgs Natural Active Eye Power jumbopenne (skrevet om og vist HER), som jeg har brugt meget flittigt siden jeg fik dem. Da jeg holdte temauge om dufte skrev jeg om Linari som blandt andet laver sex på flaske til både mænd og kvinder – Notte Bianco kunne sagtens gå hen og vinde Årets Herreduft. Mama Mio har lanceret en ansigtsserie og den er nomineret til Årets Serie, hvilket jeg synes er yderst velfortjent. Så har vi prisen Årets Innovation hvor to af vores favoritter dyster mod hinanden – Ice Mask og BioEffect Daytime (ved nu godt hvem jeg hepper på). Sidst men ikke mindst har vi prisen Årets Nye Brand, hvor min darling Cosmetics 27 er nomineret – der er ingen retfærdighed til hvis ikke den vinder.

Ud fra dette kan vi vidst godt konkludere at den dejlige indehaver af Complete Me, Daniela Fraser, er intet mindre end fantastisk til at vælge produkter ud :)

Nu til noget helt andet og så alligevel ikke helt. Jeg synes det er ved at være tid til en ny giveaway, men denne gang vil den kun være for jer som følger med på Facebook. Så skynd dig ind og ‘like’ (hvis ikke du allerede gør), så du har muligheden for at vinde lækre produkter. Jeg kan røbe så meget at præmien er en af de nominerede. Bare rolig det er ikke herreduften ;)

 1. Rikke Neipart

  Lækker præmie. Jeg ønsker at deltage :)
  Rigtig god weekend :)

  Svar
 2. Birthe Rostgaard Nygaard

  Åh, jeg vil også gerne være med.. (✿◠‿◠) Rigtig skøn præmie..
  Hav en skøn søndag..

  Svar
 3. Sanne Madsen

  jeg vil også gerne være med, men har desværre ikke facebook :(

  Svar
 4. JuliaWK

  Bam!! Laekre sager:)

  Svar