Søndags Stener #2

Velkommen tilbage til Søndags Stener, jeg håber i har haft en dejlig uge og er ved at være klar til en ny :)

Jeg længes efter sol og sommer efter jeg læste DETTE indlæg hos The Food Club – den opskrift må jeg simpelthen prøve når det bliver vejr til at sidde ude igen. Ananas/ingerfær smoothien ser nu heller ikke dårlig ud.

Min guilty pleasure er Summerbird og særligt deres lakrids/passion flødeboller, så da jeg så denne opskrift hos Cute Carbs fik jeg mod på at prøve at lave mine egne.

Hos Superheltemor blev jeg underholdt af hendes døtres fantastisk underholdende tips til god wellness – gad vide om drenge også gider den slags?

Du kan se SMUKKE bronzers fra Estee Lauder hos The Beauty Look Book. Tror jeg selv bliver nød til at eje Topaz Chameleon.

Jeg har drømt om smukke pink/lyserøde blushes siden jeg så dette indlæg hos Temptalia – godt jeg lige har købt en så fristelsen lettere kan modståes. I kan også tage et kig på smukke MAC læbestifter og lipglosses lige HER og HER, ved dog ikke om det er noget som kommer til Danmark men det skader jo ikke at tage et lille kig ;)

Hos Kiss And Makeup har jeg savlet over et par ting fra Chanels Las Vegas kollektion (som jeg desværre ikke kan forestille mig kommer til Danmark). Neglelakken og paletten kunne jeg godt finde på at støve op på ebay.

Fortsat dejlig søndag til jer alle :)

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.