Anmeldelse: MAC Fix+

I ved vidst alle efterhånden at jeg er STOR fan af MAC, men det gælder (indtil videre) kun makeuppen – jeg har nemlig ikke prøvet deres andre produkter. For et par uger siden købte jeg så den “berømte” spray Fix+ fra MAC, eftersom jeg blev ved med at høre rygter om hvor fantastisk den var så blev jeg da selvfølgelig nød til at prøve den af. Det fortryder jeg lidt nu…

Den gør ikke noget som en af de tre andre tonic mists jeg allerede havde på hylden gør. Altså duften er virkelig dejlig og den giver da også huden fugt, men så sker der vidst heller ikke så meget mere. Misten indeholder heller ikke  noget synderligt spændende og slet ikke noget der kan overgå de produkter jeg ligger inde med i forvejen. Desuden er jeg ikke videre pjattet med dysen. Når jeg bruger en mist ovenpå min makeup, så skal væsken der kommer ud være så fin at det ikke ødelægger mit “værk”. Fix+ har flere gange givet mig en stråle lige i hovedet og det er under al kritik – så kan jeg altså nævne en del andre som gør jobbet bedre.

Jeg er egentlig hverken for eller imod den – synes i virkeligheden nok den er lidt ligegyldig. Dog kan jeg sagtens forstå andres glæde ved den, for duften er frisk og lækker, samt prisen er til at have med at gøre.

Den koster 150,- for 100 ml og kan købes i Magasin.

 1. Fie

  Hvilke nogle kan du da anbefale, der er gode til at fixe, eller “holde” makeup’pen?(:

  Svar
  • EvaK

   Jeg synes faktisk stortset alle mists fungerer fint til det formål. Hvis du har tør hud vil jeg dog fremhæve Jurliques Herbal Recovery Night Mist da den er en ultra-let creme på spray og giver derfor virkelig god fugt og sætter makeuppen fantastisk :)

   Svar