Anmeldelse: Maybelline Colossal Cat Eyes Mascara

Fik lige købt mig en mascara mere :) Den var billig og blev lige snuppet med i vognen i Føtex (det må være første gang jeg har købt kosmetik der, hehe).

Fordi jeg lige har anmeldt Lancômes Doll Eyes og effekten af de to minder en del om hinanden, kan jeg ikke helt lade være med at sammenligne de to. De giver begge et look hvor der er lagt vægt på de yderste vipper og mindre på de inderste, hvilket giver “katteøjne” effekten (eller “dukkeøjne” som Lancôme kalder det). Maybellines giver dog mere fylde og Lancôme giver mere længde på de yderste vipper.

Maybelline Colossal Cat Eyes er en ganske udemærket mascara. Den giver fylde, længde og en fin bue på vipperne. Man skal dog være ret præcis med vinklen på børsten for at man får bukket frem. Mascaraen holder også godt – ingen drys og sidder stadig pænt når dagen er omme. Dog synes jeg den har en lille smule tendens til “edderkoppe-vipper” (særligt når man bygger den op), men i og med den er spritny kan det godt være det bliver bedre når den ikke er så våd længere.

Personligt synes jeg det er en god mascara til en fornuftig pris (109,-), men min søgen efter den perfekte mascara er stadig ikke ovre ;)

 

 1. Katja fra Pudderdåserne.dk

  Stopper den søgen nogensinde? :-D

  Det er en rigtig god mascara, synes jeg også.

  Svar
  • EvaK

   Det tror jeg ikke, men hvis den gør så skal det sørme fejres med manér :D

   Svar