Deborah Lippmann Mermaid’s Dream

Jeg har gemt det bedste til sidst. Nogle af jer kan måske huske at jeg havde den på listen over musthave forårslakker – Mermaid’s Dream. Alt er fantastisk ved denne lak. Den dækker usandsynligt godt (to tynde lag), den påføres som en drøm og så elsker jeg den rå tekstur den har på neglene. Det er en aquablå med medium mørkeblå glitterstykker og små guld og aqua glitterstykker. Mermaid’s Dream er så smuk og jeg kan slet ikke holde op med at falde i staver over mine negle lige nu :)

Hvad synes i?

 1. Guapizimo

  Meget speciel og meget smuk lak, jeg har stadig min første DL lak til gode, så jeg må snart få købt mig en! ;)

  Svar
  • EvaK

   Jamen så MÅ denne være din første DL lak ;) Er det ikke også dig som er glad for blå? (lokke lokke, hehe)

   Svar
 2. Deborah Lippmann Jewel Heist kollektionen - Eva K

  […] kom på. Farven kan bedst beskrive som en hvidguld med glitter i grøn, blå, rød og guld og samme finish som Mermaid lakkerne. Dette er klart min favorit fra Jewel Heist […]

  Svar