Essie Resort Collection 2012

Jeg var intet mindre end ekstatisk da jeg hentede mine 23(!) Essie lakker på posthuset i tirsdags. Selvom jeg havde valgt den “langsomme” fragt denne gang, ankom de hurtigere end sidst jeg købte lakker fra nailsupplies – giver ingen mening, men jeg klager ikke :)

Nogle af de første jeg har prøvet på er Resort 2012 kollektionen. Den består af fire lakker – No More Film, Sure Shot, Pink-A-Boo og She’s Picture Perfect.

No More Film er en cremet, dyb lilla og den dækker ved et enkelt lag. Selvom jeg synes det er en smuk farve, så er der ikke noget nyt ved den og jeg synes egentlig heller ikke den er specielt sommerlig. Hvis jeg kender mig selv ret, vil den ryge i gemmerne indtil efteråret – jeg har brug for lyse farver over sommeren.

Sure Shot er uden tvivl min favorit i kollektionen. Desværre yder billedet den ikke retfærdig, for den er meget mere livlig i virkeligheden. Sure Shot kan bedst beskrives som fushia med en smule lilla og så et godt skud shimmer. Den vil jeg helt sikkert få brugt en del til sommerens fester.

Pink-A-Boo har jeg endnu ikke helt bestemt mig for hvad jeg synes om. Det er en sart rosa med masser af shimmer i forskellige nuancer og jeg synes egentlig den er ret elegant og fin, men måske en lille smule kedelig. Som i nok kan se på billedet, dækker den ikke ved to lag og mit gæt vil være man skal op på 4 før den er fuldstændig dækkende.

She’s Picture Perfect er en pastelfarvet lilla med shimmer (Essie får godt nok givet den gas med shimmeret i resort farverne). Shimmeret er ikke så tydeligt på neglene som i flasken, men det gør mig nu ikke noget. Synes det er en fin farve, men den minder lidt for meget om To Buy Or Not To Buy fra forårskollektionen (TBONTB er lidt lysere) – så hvis du ejer den ene af de to, behøver du absolut ikke investere i den anden.

Hvad synes i om Resort kollektionen?

 

 

  1. Sabrina

    De er fine.. Synes dog heller ikke den første lak er SÅ sommerlig igen.. Men den pink/fuchia er så fin.. Er det dine egne negle, de ser utrolig stærke ud.. Har du et god tip :D?

    Svar
    • EvaK

      Nej den falder lidt udenfor, ikke? Ja det er mine egne negle :) Jeg sørger for at tage creme på hver gang hænderne har været i vand og så polerer jeg dem engang hver anden uge så de ikke flosser.

      Svar
  2. Christina K

    Uha 23 nye Essie-lakke – det lyder skønt ;-). Jeg synes, at den pink, sart rosa og lyslilla er superfine; dem kunne jeg også godt bruge! Hvad med de 19 andre? (Ja, ja – lidt nysgerrig bliver man jo :-) )

    Svar
    • EvaK

      Jeg viser dem frem i kollektioner resten af ugen, så der er masser af lak inspiration at hente ;)

      Svar