Søndags Stener #9

Er lige kommet hjem fra brunch hos noget familie, så denne omgang søndags stener er lidt sent ude, men… bedre sent end aldrig som man siger ;)

Rijah har fået mig til at overveje om jeg skal kaste mig ud i mit første Rimmel køb nogensinde – denne lak er SÅ fin.

Der er gode føntørre-tips hos Pudderdåserne, hvis man ligesom jeg mest er hud/makeup klog og ikke så ferm til det med håret :)

Hos The Beauty Look Book er der tre nye Chanel lakker på banen. For én gangs skyld er jeg ikke sindssygt pjattet med dem alle, men Delight ser nu skøn ud.

Jeg shopper ikke særlig ofte i Gina Tricot, men denne blazer som jeg så hos In Fashion We Trust er jo så fin.

Nu vi er ved tøjet, så blev jeg også pænt fristet af dette outfit sat sammen af Guapizimo.

Normalt er jeg ikke så meget for alt for meget krims krams på neglene, men lige præcis disse fine sommernegle Sara fra You Blush har vist frem synes jeg er ret flotte. Hun viser også nogle beauty favoritter frem, hvor en af dem er min genfundne ven fra Lancôme :)

Jeg er helt vild med dette makeuplook fra Viola på Killer Colours og det ser endda ud som noget de fleste kunne gøre med en lille smule træning.

Det skal smage af noget er en af mine yndlings blogs, for der er altid gode og sunde alternativer til det snask jeg ellers kan have tendens til at springe på. Disse gulerodsmuffins skal jeg helt sikkert afprøve i næste weekend.

Sidst men ikke mindst er der masser af tips på I Love Beauty givet af søde Karen (som også stikker hovedet ind her på bloggen af og til ;) ) Karen er den bedste webshopper jeg kender, hun kan finde ALT. I kan læse om hendes yndlings beauty webshops, hvor i kan købe verdens bedste topcoat og om tre webshops du skal kende HER, HER og HER.

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.