Essie sommer 2012

Fra venstre: Fear Or Desire, Off The Shoulder, Cascade Cool, Bikini So Teeny, All Tied Up og Mojito Madness

Faldte lige over Essies sommer kollektion og den skal i da ikke snydes for. Jeg har umiddelbart lidt blandede følelser omkring den – den virker lidt hit and miss efter min mening (jeg har dog taget fejl før, men det snakker vi ikke om).

De to pink lakker (Off The Shoulder og Cascade Cool) synes jeg efterhånden vi har set så mange gange før. Ikke at de ikke er pæne, men dem kunne jeg godt være tilbøjelig til at skippe. Fear Of Desire synes jeg minder alt alt alt for meget om Orange It’s Obvious fra dette års forårskollektion – vi har altså godt fanget at orange er hipt i år, men vi vil da også gerne se noget andet. Bikini So Teeny (den blå) som kollektionen er opkaldt efter ved jeg ikke rigtig hvad jeg synes om. Farven i sig selv er rigtig fin, men har lidt på fornemmelsen at det er meget få mennesker som vil kunne bære den pænt. De to jeg til gengæld godt kunne finde på at købe er Mojito Madness og All Tied Up. Den grønne ligner intet jeg har i forvejen og den anden ditto – gad vide om jeg kan holde mig til to lakker denne gang?

Jeg er så heldig at de udkommer imens jeg er i New York, så billige sommerlakker til miiiig :)

Hvad synes i om kollektionen?

8 kommentarer til Essie sommer 2012

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.
  1. nuria

    De er så fine! jeg glæder mig til All Tied Up! Den synes jeg altså er rigtig lækker. :-)

    Svar
    • EvaK

      Den ser virkelig også fin ud – glæder mig til at se den live :)

      Svar
  2. Julie

    Som en anden Essie-fan, må jeg også indrømme, at det er med blandede følelser, at jeg så denne kollektion.

    Tænker dog, at nogle af dem skal prøves først, da de jo godt kan snyde en del sommetider… :)

    Svar
    • EvaK

      Ja jeg synes ofte de ser en del anderledes ud i virkeligheden end på fotos, så det bliver spændende at se hvad det ender ud med :)

      Svar
  3. Elisabeth

    Jeg synes, det er en ret fed collection, er lidt mere rolig end mange af deres andre farver, synes jeg. Er skørt nok specielt helt vild med Fear Or Desire! Synes slet ikke den minder om Orange It’s Obvious (selvom de begge er orange selvfølgelig ;)), som jeg kun bruger sjældent. Denne her tror jeg, jeg vil bruge meget mere, fordi den er lidt mere afdæmpet. Bliver simpelthen bare i så godt sommerhumør af at se på den :) Glæder mig også til Mojito Madness-en, den er da også helt skøn :D

    Svar
    • EvaK

      Det bliver godt at se dem live, så man rigtig kan sammenligne for det ligner bare endnu en cremet orange (men jeg kan jo tage fejl ;) )

      Man ved man har gjort et godt lakkøb når man bliver i godt humør af at se på sine hænder :)

      Svar
  4. christina k

    Det er altid spændende, at se farverne i virkeligheden. Jeg er umiddelbart mest tiltrukket af den grønne og den blå – den brun/bronze ser nu også spændende ud.
    Hvor fedt at du skal til New York – er kun en anelse misundelig!!!

    Svar
    • EvaK

      Det virker også til at det er de farver som er mest populære på blogs rundt omkring :)
      Jeg glæder mig også heeeelt vildt :D

      Svar