Sampar Nocturnal Line-up Mask + Ultra Hydrating Fluid

De første hudplejeprodukter fra Sephora jeg har prøvet af er fra det franske brand Sampar. Jeg fik i alt tre produkter og et minikit (weekend sæt) og jeg har indtil videre prøvet Nocturnal Line-up Mask og Ultra Hydrating Fluid.

Nocturnal Line-up Mask er efter min mening ikke en maske, men en natcreme (eller kur om man vil). Grunden til jeg synes navnet falder lidt ved siden af, er at den skal bruges hver nat og til min fugttørre hud er der brug for et supplement – noget jeg ikke har behov for når jeg bruger en “rigtig” maske. Når det så er sagt synes jeg det er et rigtig lækkert produkt og jeg er i de seneste dage vågnet op med en blød og frisk hud. Nocturnal Line-up Mask indeholder blandt andet hyaluronsyre som er en fantastisk fugtgiver/-binder, så den er rigtig god til fugttør hud.
Photobucket
Oven på “masken” har jeg brugt Ultra Hydrating Fluid (som Sampar også anbefaler at man gør hvis man har tør hud) og de to tilsammen har virkelig givet min hud et boost – både med fugt og udstråling. Det er en meget let creme som virkelig skal masseres godt ind. Den første aften var jeg lidt doven med det og jeg endte med at tage et lag mere på fordi min hud føltes tør og stram, men da jeg på andendagen gjorde mig mere umage fungerede et enkelt lag glimrende. Det er ikke en creme jeg vil kunne bruge alene, for min hud har brug for mere pleje end hvad den kan give – måske vil den kunne bruges i de allervarmeste måneder (eller hedder det dage, når det er i DK?).

Duftene på produkterne er milde og behagelige – meget klassiske. Konsistenserne er lette og lækre og emballagen yderst praktisk. Desuden elsker jeg det lyserøde look med Paris’ skyline i bunden – det ultra tøsede look gør også at manden holder nallerne væk :D

Nocturnal Line-up Mask koster 545 kroner og Ultra Hydrating Fluid ligger til 515 kroner, hvilket jeg synes er lidt dyrt taget i betragtning af at de fleste nok vil have behov for begge produkter. Tror sagtens man ville kunne finde anden natpleje med samme virkning til en billigere penge.

 1. Rikke

  Uhh, jaaa – er vild med disse produkter! Jeg behøver jo næsten ikke bruge foundation dagen efter! :)
  Men ja, jeg ville desværre nok aldrig købe det igen udelukkende pga. pris… Men må nyde den så længe jeg har den! :)

  Svar
  • EvaK

   Jeg blev faktisk ret overrasket over prisen, for jeg havde gættet mimg frem til en 350-400 kroner. De er rigtig lækre, men jeg får nok heller ikke lige købt dem igen. NYD DET! :D

   Svar