Sephora goodies

Som nævnt tidligere var jeg ret hooked på at lave en af de fine gavekurve med Sephoras badeprodukter og så kom mors dag jo meget belejligt. Jeg tog manden og sønnen under armen og lavede denne fine sag til min søde svigermor :) Fik nok købt lidt mere end hvad der egentlig kunne være i den, men jeg synes nu den blev fin. Håber jeg selv får en på et tidspunkt :D

 1. Christina

  Det var da en skøn kurv, du dér fik sammensat.
  Jeg fik samme tanke som dig, og jeg lavede også en kurv til min mor. Min datter var med, og hun spurgte lidt kryptisk, om hun måtte købe nogle ting (læs: for mine penge); og som hun tilføjede: “Så ved du jo ikke, om det er ting til mig selv, eller noget jeg vil bruge til en gave”. Og sådan gik det til, at jeg også “fik” en skøn kurv…

  Svar
  • EvaK

   Nårh hvor sødt :) Glæder mig godt nok til det bliver min tur…

   Svar
 2. Guapizimo

  Så fint, det må jeg gøre en dag jeg skal give en værtindegave et lign. :)

  Svar
  • EvaK

   Det er en rigtig god ide, for produkterne ligger også i et prisleje som ikke ruinerer dig hver gang du skal til middag :)

   Svar