Sephora tilbyder…

I sephora kan du andet end at shoppe. Du kan blive inspireret, lege og slappe af – alt sammen noget jeg sætter stor pris på. I dette indlæg kan i se de services i kan benytte i Sephora og nogle af dem er endda gratis ;)
PhotobucketOPI tilbyder blandt andet Express Beauty hvor du får renset, filet og buffet negle, samt lagt en valgfri lak. Det koster 125 kroner eller du kan vælge at købe en lak for beløbet i stedet (ved godt hvad jeg selv ville vælge, hehe).

PhotobucketHos Bumble and Bumbles Styling Bar kan du (gratis) få gode tips og tricks af eksperterne eller du kan få stylet lokkerne for 185 kroner.

PhotobucketAveda Styling Lounge tilbyder adskillige gratis services. Du kan for eksempel få fem minutters nakke/skulder massage, en hårpleje konsultation eller en afstressende håndmassage.

PhotobucketUanset om du er en erfaren bruger af makeup eller nybegynder, er der masser at komme efter hos The Sephora/Make Up For Ever Make Up School – jeg har faktisk allerede lært noget derinde, men mere om det senere. Du kan få alt fra en hurtig basis makeup til et gruppe-kursus med veninderne. Priserne ligger mellem 112-447 kroner.

PhotobucketHos Bliss kan du få en række mini behandlinger imens du shopper. Der er både til ansigt, øjne og læbe – du kan endda få vokset bryn. Det tager 15-20 minutter og priserne ligger mellem 99-249 kroner. Glæder mig til jeg skal ind og have min Time To Glow facial.

Du kan faktisk rulle direkte ud af sengen, ind i Sephora og gå ud igen top trimmet og stylet – det ER da et paradis :)

Har i prøvet nogle af deres services endnu?

 

 

 1. Kamilla

  hahaha jeg liger en idiot på de billeder :D
  Er der et sted hvor man kan se hvilke behandlinger, de forskellige mærker tilbyder?

  Svar
  • EvaK

   Neeeej, du ser da dejlig ud :)

   Ved det faktisk ikke, for der står jo praktisk talt intet på deres danske hjemmeside.

   Svar
 2. Karen Blum

  En af de ting ved Sephora, jeg er helt vild med er, at man kan få prøver på ALLE deres dufte:o)
  Jeg har altid brug for at prøve en ny duft et par dage for at finde ud af, om jeg virkelig kan lide den, så det er vigtigt for mig at kunne få en prøve på den.
  Hvis Magasin ikke begynder at gøre det samme, kan de lige så godt lukke deres parfumeafdeling, hvis man spørger mig.

  Svar
  • EvaK

   Ja det er lidt et sats at købe en duft man ikke har prøvet ordentlig af, så det er faktisk rigtig fint at de gør det.

   Var iøvrigt i en proppet Sephora forleden dag og gik efterfølgende i et meget tomt Magasin – der må være nogen som har det lidt trist lige nu…

   Svar
 3. Ida

  Hej Eva. Jeg bor i Jylland og skal til KBH til sommer.. Jeg skal selvføldig lige et smut forbi Sephora!! Kan du anbefalde nogle produkter?? Hvad skal man gøre for at få prøver på parfumer..kan man bare selv tage dem?? KNUS Ida

  Svar
  • EvaK

   Nej hvor lækkert :) Jamen der er jo masser af skønne ting derinde så listen er lang, hehe. Fra Benefit ville jeg satse på ChaChaTint og POREfessional og fra Make Up For Ever er der deres HD foundation og HD blush. Sephoras eget mærke byder jo på mange lækre (og billige) sager og her kan jeg helt sikkert anbefale deres lakfjernerdåse – deres body glow spray virker også ret lækker. Bliss har jeg fået en stor kærlighed til (kan varmt anbefale deres body butter og oxygen maske).

   Man får altid nogle prøver med når man køber noget og ellers kan man bare spørge, men mener også jeg har hørt der er et sted hvor man selv kan tage.

   Rigtig god tur (både til KBH og i Sephora)

   Svar