Søndags Stener #13

Håber i alle har haft tid til at nyde uges gode vejr og nu er klar til lidt søndagslæsning ;)

Efter jeg så dette indlæg hos The Food Club fik jeg en ustyrlig lyst til at købe en ismaskine – Pebermynte, mmmmm. Kunne nok også godt finde plads i maven til de lækre citronpandekager :D

Hos Polish And Pearls er der gået polkaprikker i den og jeg er faktisk blevet lidt fristet til selv at prøve det af. Der er prikker HER, HER og HER.

Hos Guapizimo har jeg set hendes fine sættekasse med neglelakker (jeg bliver altså også snart nød til at finde en bedre måde at opbevare min babyer på).

Killer Colours byder både på neglelak fra Depend (ligner til forveksling French Affair fra Essie, hvis nogen skulle have lyst til en billigere udgave), en tutorial video hvor man kan lære at lægge en winged eyeliner (mit go-to look) og så fandt jeg også ud af at vi deler et favorit produkt.

En anden jeg deler en favorit med er Johanne fra Jo’s Makeup Blog – den læbestift er bare fantastisk!

Hos Linda Hallberg blev jeg inspireret til at anskaffe mig noget mere fra e.l.f. Disse eyelinere ser jo for lækre ud.

Christina fra Passions For Fashion byder på lidt fraklip – vældigt underholdende :)

Hos Superheltemor er der også underholdning i form af en lettere uheldig skønhedsoplevelse.

Jeg kan også varmt anbefale at kigge med hos Katrine Krøjby som er taget en tur til Malawi og arbejder på en frugtplantage.

Husk at i kan vinde et års forbrug af Kleenex Balsam lige HER:)

Hav en rigtig dejlig søndag med solskin på.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.