Clearasil vindere

For en lille uge siden skrev jeg en anmeldelse af de nye milde Clearasil produkter. De nye Clearasil produkter består af PerfectaWash med enten Superfruit Splash eller Plant Extract refill, Wash & Mask og Face scrub. Selvom jeg også har lidt tør hud, så har produkterne populære herhjemme. Det at PerfectaWash er håndfri og giver den perfekte dosis rens har gjort det virkelig nemt og hurtigt at rense af, plus det ikke har været udtørrende på grund af for meget produkt.

Der blev også udloddet 10 styk PerfectaWash med Superfruit refill og det er nu tid til at annoncere de heldige vindere. Alle vindere er trukket tilfældig ved hjælp af random.org.

  1. Maja Gøl Seligmann (kommentar nummer 14)
  2. Mathilde Pedersen (kommentar nummer 55)
  3. Sara Nielsen (kommentar nummer 46)
  4. Eva (kommentar nummer 20)
  5. Pernille V (kommentar nummer 38)
  6. Mikkel Rasmussen (kommentar nummer 10)
  7. Karina Sylvester (kommentar nummer 19)
  8. Anna (kommentar nummer 28)
  9. Tamar Iversholt (kommentar nummer 23)
  10. Aanholm (kommentar nummer 33)

Alle vindere bedes skrive en mail til evakblog@gmail.com med deres navn og adresse :)

Sponsoreret indlæg

 

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.