Clearasils nye milde produkter + konkurrence

Sponsoreret indlæg

I mit skønhedsunivers har Clearasil altid været et mærke af lidt skrappe produkter primært skabt til purunge teenage fyre med meget uren hud og derved aldrig været noget jeg kunne bruge. Derfor var jeg hurtig til at takke ja til at teste deres nye, milde og effektive produkter som ikke kun er til unge drenge, men også mig (og dig måske).

Clearasil PerfectaWash

Jeg synes denne rens er genial – det er virkelig smart tænkt med denne dispenser. Bare stik hånden ind under og du får udleveret lige præcis den mængde der skal til for at rense din hud bedst muligt. PerfectaWash har stået i min vindueskarm på badeværelset, så jeg nemt lige har kunnet stikke armen ud efter lidt produkt. Elsker at man ikke skal stå med våde hænder og fedte rundt med skruelåg (som næsten altid ender med at ryge en tur på gulvet), plus at det også er mere hygiejnisk. Der findes to forskellige refiller til PerfectaWash – Superfruit Splash og Soothing Plant Extract. Superfruit Splash dufter rigtig lækker friskt og frutigt, hvor Soothing Plant Extract er mere neutral. Jeg har egentlig været glad for dem begge, men kan godt mærke at Soothing Plant Extract er bedst til mig fordi den er lidt mildere og virker genopbyggende.

Clearasil Wash & Mask + Face Scrub

Jeg studsede lidt over at det ene produkt både var rens OG maske – det tror jeg aldrig jeg har oplevet før. Som rens brugte jeg det på fugtet hud og masserede godt rundt i ansigtet og på halsen – den dufter meget behageligt og føles enormt blød på huden. Efter afrensningen har jeg brugt Face Scrub, som er et skummende peeling. Kornene er i en fornuftig størrelse, så selv de lidt sarte kan være med – dog vil jeg så anbefale ikke at bruge den hver dag, men kun et par gange om ugen. Jeg havde med vilje skippet min vanlige peeling et par gange, så jeg rigtig kunne se hvad denne kunne og jeg blev ret imponeret. Min hud var så fin og blød i flere dage efter. Til sidst tog jeg Wash & Mask igen og brugte på tør hud som maske. Masken virker rensende (indeholder blandt andet kaolin som bliver brugt i mange dybderensende masker), men den føles faktisk også plejende. Huden var i hvert fald både renset og fugtet da jeg vaskede den af igen efter cirka fem minutter.

Clearasil Cleansing Wipes

Nu hvor mange skal på festival, hvor man VED at man får beskidt hud, så er disse faktisk ret gode at tage med sig. De kan både rense skidt, snavs og makeup (dog ikke min vandfaste mascara), plus de fylder ikke meget i tasken. Jeg kunne næppe finde på at have renseservietter som min faste rens (der ville jeg hellere bruge PerfectaWash eller Wash & Mask), men de er fantastiske til at have med på farten til træning, weekendtur eller andet.

Clearasil PerfectaWash koster 130 kroner (refillerne koster 80 kroner og har til 100 vaske), Clearasil Wash & Mask + Face Scrub koster 80 kroner og Cleansing Wipes ligger til 40 kroner.

Konkurrence

Jeg har fået 10 styks PerfectaWash til at give ud til 10 heldige læsere. Det eneste i skal gøre er at svare på hvilke to slags bær der er at finde i PerfectaWash refillen Superfruit Splash? Svaret kan du finde her på Clearasil PerfectaWash sitet i produktguiden. De 10 vindere vil blive offentliggjort d. 7. juni.

 1. Anne Sofie

  Hindbær og tranebær :-P

  Svar
 2. Dorte Daugaard

  Der er hindbær og tranebær (ekstrakt) i :-)

  Jeg smider et lod i puljen :-)

  Svar
 3. Anne

  hindbær og tranebær ekstrakt!!! Må vinde!!

  Svar
 4. Pernille Aaby Larsen

  Den indeholder hindbær og tranebær :) Lyder som en god serie til min unge og urene hud.

  Svar
 5. Simone

  Tranebær og hindbær :) Jeg lægger billet ind her, for selvom man er voksen kan man desværre godt lide af periodevis akne.

  Svar
 6. birdie

  Den indeholder hindbær og tranebær

  Lækkert til den urene hud – lige på hagen, hvor er det irriterende at døje med..
  Krydser fingre med et lod i puljen. :-)

  Svar
 7. Claudia

  Svaret er: Hindbær og tranebær :)

  Svar
 8. Gigi Camilla Lund

  Svaret på spørgsmålet er: Hindbær og tranebær!
  Vil da vildt gerne vinde én af disse præmier, jeg har efter at jeg er flyttet fra “landet” ind til byen fået en noget mere skidt hud end før.

  Svar
 9. Mette

  hindbær og tranebær :-)

  Svar
 10. Mikkel Rasmussen

  Hindbær og Tranebær indeholder den! :-)

  Svar
 11. Baysen

  Hindbær og tranebær :-)

  Svar
 12. Sophia

  Den indeholder hindbær og tranebær :-) Lyder som en god serie til min unge og urene hud! krydser fingre for at være en af de heldige!! :-)

  Svar
 13. Anna M.

  Hindbær og tranebær

  Svar
 14. Maja Gøl Seligmann

  Der er ekstrakter fra hindbær og tranebær (-:

  Svar
 15. Aman

  Den indeholder ekstrakter fra hindbaer og tranebaer, hvilket sikkert giver den dejlig duft.. :) Synes det er super smart, at dispenseren er ‘haandfri’ saa at sige, det burde alle renseprodukter vaere :-)

  Svar
 16. Mathilde Rosenkrans Jørgensen

  De bær som er i den er, hindbær og tranebær ekstrakt. Det lyder vildt sejt, og jeg kunne enormt godt tænke mig at vinde det, da jeg elsker at rense min hud. :-)

  Svar
 17. Helena Harbo Andersen

  Der er hindbær og tranebær ekstrakt i! :-)

  Svar
 18. Sofie

  Tranebær og hindbær! :D

  Svar
 19. Karina Sylvester

  Hindbær og tranebær :)

  Svar
 20. Eva

  Hindbær og tranebær!

  Jeg krydser fingre x

  Svar
 21. Mille

  Den indeholder hindbær og trænebær.

  De lyder slet ikke så tossede de produkter. Har ellers altid gået langt udenom Clearsil, men det vist været dumt af mig.

  Svar
 22. Laura

  Hindbær og tranebær :)

  Svar
 23. Tamar Iversholt

  hindbær og tranebær :))

  Svar
 24. Lis V

  Hindbær og Tranebær :)

  Svar
 25. Mia

  Hindbær og tranebær :-)

  Håber jeg vinder!!

  Svar
 26. nuria

  ih hvor lækkert!
  det er hindbær og tranebær :-)

  Svar
 27. Sabrina

  Super fin konkurrence, håber sørme jeg vinder! :-)
  Der er hindbær og tranebær ekstrat i, så jeg kunne forstille mig at den dufter super godt! :-)

  Svar
 28. Anna

  Hindbær og tranebær

  Svar
 29. kirstine t

  hindbær og tranebær

  Svar
 30. Pernille

  Det er hindbær og tranbær ekstrakt der er i :)

  Svar
 31. Nanna

  Der er hindbær og tranebær i :)

  Svar
 32. Elita

  Den indeholder hindbær og tranebær ekstrakt :-)

  Svar
 33. aanholm

  det er hindbær og tranebær (ekstrakt) :)

  Svar
 34. Andrea Paus

  Hindbær og tranebær! :D

  Svar
 35. Mette

  Ekstrakt fra hindbær og tranebær :-) :-)

  Svar
 36. Katrine Lund

  Hindbær og tranebær :)

  Svar
 37. Anne Katrine

  Der er hindbær og tranebær i :)

  Svar
 38. Pernille V

  Hindbær og tranebær :-)

  Svar
 39. Cecilie

  svaret må være hindbær og tranebær:)

  Svar
 40. Lullumut

  Ej, hvor lækkert :-) Det er hindbær og tranebær :-)
  Jeg har selv en konkurrence kørende til i morgen ;-)

  Svar
 41. Camilla Petersen

  Det er hindbær og tranebær :)

  Svar
 42. Nina Madsen

  PerfectaWash refillen Superfruit Splash indeholder hindbær og tranebær

  Svar
 43. Reza Ismaili

  hindbær og tranebær ekstrakt

  Svar
 44. Helena

  hindbær og tranebær ekstrakt

  Svar
 45. Christel Johannsen

  Der er HINDBÆR og TRANEBÆR ekstrakt i, jeg ville da ikke være bleg for at vinde den!

  Svar
 46. Sara Nielsen

  Der er hindbær og tranebær i ;)

  Svar
 47. Trine Aagaard

  Hindbær og tranebær!

  Svar
 48. Rikke Neipart

  Det er hindbær og tranebær

  Svar
 49. Behrouz Shoaibi

  hindbær og tranebær :)

  Svar
 50. Sabrina Durakovic

  Hindbær og tranebær ekstrakt er der i!

  Svar
 51. Reeda Ismaili

  hindbær og tranebær

  Svar
 52. Sanne Neipart

  Det er hindbær og tranebær :)

  Svar
 53. Jacob Neipart

  Hindbær og tranebær ekstrakt er der i. Deltager gerne på vegne min søster :)

  Svar
 54. Roya Ismaili

  hindbær og tranebær

  Svar
 55. Mathilde Pedersen

  Tranebær og hindbær! :D deeejlige bær!

  Svar