Det skal du have med på festival

Jeg har lige siden sidste år troet at jeg skulle på festival i år, men så blev det til en New York tur i stedet. Selvom jeg meget gerne ville have være afsted, så er der ikke just den værste erstatning at komme på shoppingtur i storbyen ;) Synes dog ikke i skal snydes for mine tips til en smuk festival, så her er en liste over de ting som jeg plejer at have med for at holde et bare lidt lækkert (og ej at forglemme let opnåeligt) udseende.

  • Til daglig er jeg på ingen måde en som vil slippe nemt om ved aftenafrensning for jeg elsker mit lille afstressningsritual, men historien er lidt en anden på en festival. Der er der bare noget som skal overståes og helst hurtigt og nemt (så det også kan klares med en promille der måske er liiiige høj nok). Derfor er renseservietter eller rensevand med vatrondeller min ven. Personligt er jeg mest til rensevandet da jeg synes det tager øjenmakeuppen bedre, men servietterne er lettere at have med.
  • Hele sommeren igennem har jeg en facemist i min taske, for når temperaturen ryger op omkring de 25 grader, så har jeg brug for at friske op i løbet af dagen. Derfor skal den selvfølgelig også med. Mange mærker laver dem i små størrelser, så den passer lige til tasken. Misten sørger for at holde huden fugtet, makeuppen på plads og friskheden intakt.
  • En læbestift og/eller en cremeblush kan sagtens være det eneste makeup man har med sig. Bare klask lidt på læber, kinder og øjenlåg, så er man klar til at indtage koncerterne.
  • Nu er det jo ingen hemmelighed at man nok næppe er i sit mest renlige hjørne på en festival og jeg hader beskidte negle. Derfor har jeg altid en dækkende neglelak på – ude af øje, ude af sind.
  • Noget nær det vigtigste man kan putte i sin taske er solcreme og aftersun. Når man går ude fra morgen til aften bliver man udsat for enormt meget sol uden man nødvendigvis tænker over det og derfor skal du heller ikke være nærig med faktoren (gerne 30 og op efter).
  • For lige at vænne tilbage til det med renlighed så har jeg også altid en lille desinficerende gel og Kleenex i min taske. Det får man ALTID brug for.
  • Huden tørrer meget ud når man er i solen og derfor er den sidste ting på min liste en god dagcreme – gerne en til sensitiv hud så den også for lidt lindring og beroligende ingredienser (for eksempel kamille eller lakridsrod).

Så er der vidst kun tilbage at sige rigtig god tur til jer alle sammen og pas godt på jer selv og hinanden. Vi ses næste år (og denne gang mener jeg det :D ).