Min hær af læbestifter

Dette billede postede jeg på Instagram (hedder evaklenzkitenge hvis i skulle have lyst til at følge med derinde) og det viste sig at være et af de mere populære. Jeg ved ikke hvorfor, men mit er gæt at det er fordi man kan redde alt med læbestift – en kedelig hverdagsmakeup kan blive festlig, de kan give kinderne en sund kulør og købet af en ny fantastisk en af slagsen kan redde selv den dårligste dag :)

Jeg talte sammen at jeg nu er den stolte ejer af 22 smukke læbestifter (de fleste er fra MAC, men har også nogle stykker fra Tromborg, e.l.f., Make Up Store, Inglot, Too Faced og Sleek). Det lyder af meget (synes jeg selv), men føler faktisk der er rimelig mange nuancer jeg mangler. Så nu går jagten ind på de manglende farver – lyserød, brun og orange (som jeg dog har en enkelt af, men kunne godt bruge en som er lidt mere dæmpet i farven).

Har i nogen anbefalinger i vil af med? De modtages med kyshånd ;)

 1. Karen Blum

  Jeg har længe har været i en hvordan-finder-jeg-den-perfekte-matte-røde-læbestift-der-ikke-er-for-tør-men-er-holdbar periode. I min søgen stødte jeg på australske Poppy, der står bage mærket Lipstick Queen – http://www.lipstickqueen.com/. Jeg har nu prøvet hendes læbestifter i Sinner-udgaven og de er helt fantastiske! Det er forholdsvis matte og uden noget “shimmer” – og de er SÅ lækre og cremede at have på.

  Her er lidt om hende: http://www.huffingtonpost.com/2010/05/11/poppy-king-lipstick-queen_n_572289.html

  Svar
  • EvaK

   Uhhh, det må jeg lige se nærmere på :) Har du iøvrigt set at Harrods forhandler Tom Ford og sender til DK? Ikke at deres udvalg er svimlende stort, men der er da noget :)

   Svar
   • Karen Blum

    Ja, prøv at tjekke Poppy Queen ud – jeg har aldrig prøvet en læbestift, hvis konsistens var så lækker. Og jeg har prøvet mange:o)
    Ja, Harrods har TF, men når man bestiller online får man besked om, at lige præcis varen ikke kan sendes til DK! Det kan selvfølgelig have lavet om på det, men sådan var det i hvert fald for et par måneder siden, da jeg prøvede. Det samme gør sig gældende for andre online-sider – de sender internationalt, men når man bestiller, så får man at vide, at TF ikke kan sendes til DK! TF vil bare være eksklusiv i meget få butikker!

    Svar
    • EvaK

     Det må jeg prøve :)

     Øv, sikke noget fis. Hvorfor bliver vi diskrimineret? Kan det heller ikke lade sig gøre på ebay?

     Svar
     • Karen Blum

      Nej på eBay er alt tilladt – det er jo “private” sælgere ;o)
      Men generelt er det ikke meget TF-salg derinde – hverken på den engelske eller amerikanske del.

 2. Amanda Simonsen

  En fra Rimmel. den er fra Kate Moss kollektionen og er nr. 13. smuk rød-orange!

  Svar
  • EvaK

   Tror faktisk jeg har set den, ejer dog allerede en som minder om den. Tak for tippet alligevel :)

   Svar