Mine New York køb (del 1)

Obsessive Compulsive Cosmetics har jeg hørt om 100vis af gange på diverse makeupblogs, men har aldrig rigtig vidst hvor man anskaffede sig mærket henne. Det skulle så vise sig at en tilfældig frisørbiks i Meatpacking lå inde med lige præcis det :) Der var kun øjenskygger og disse Lip Tars. Skyggerne var også virkelig fine, men det var nogle meget stærke farver og det var ikke lige det jeg var i humør til. Til gengæld kunne jeg ikke få øjnene fra de to “læbe tjære” produkter ovenfor. De er abnormt godt pigmenterede så man skal kun bruge en lille bitte dråbe for at dække læberne –  det kan jeg lide. Dog synes jeg de kræver lidt mere arbejde end en almindelig læbestift/farvet gloss, men det er bestemt umagen værd hvis man har tålmodigheden.
Photobucket

Til venstre har jeg Queen på og til højre er det Trick. Queen er lidt svær at fange ordentligt på fotos, for den er i virkeligheden nærmest neonpink – fantastisk smuk og jeg elsker den allerede. Trick købte jeg egentlig ikke for at bruge alene, men som en form for primer under andre læbestifter for at det mørke i mine læber ikke “forstyrrer” farven og bliver mere tro mod den i emballagen.

Kender i Obsessive Compulsive Cosmetics?

 

 1. Rikke

  Hej Eva!

  Kender ikke mærket, men uhh, jeg er vild med Queen! Den er bare lækker – specielt til sommeren! :)

  Svar
  • EvaK

   Den er SÅ flot. Skal helt sikkert finde ud af om det kan sendes hertil for jeg er forelsket :D

   Svar
 2. Rikke

  Super flot…Hvilken mascara har du brugt? Har du meget lange vipper fra naturen?

  Svar
  • EvaK

   Tak :) Jeg har min They’re Real fra Benefit på – altid en vinder. Nej jeg har faktisk altid haft meget korte vipper, men jeg bruger vippeserum fra M2 Beauté som gør dem væsentligt længere og fyldigere :)

   Svar
 3. amanda

  kender godt mærket, og jeg er dybt misundelig! :)

  Svar