Mine New York køb (del 2)

Jeg købte kun fire neglelakker i New York. Troede egentlig det ville blive til flere, men jeg havde åbentbart fornuftighedshatten på i den uge :D
Photobucket
I outlet-butikken Century 21 købte jeg denne skønhed fra OPI – Jade Is The New Black. Har ofte overvejet den, men er aldrig kommet videre med købet. Da jeg så fandt den i Century 21 til nærmest ingen penge blev jeg nød til at købe den. Desværre havde de ikke særlig mange spændende farver, så det blev kun til den ene.
Photobucket
All Tied Up fra Essies sommerkollektion blev det også til. Den er sååååå fin og den er også virkelig klædelig på fødderne (gid det snart kunne blive et mere stabilt sandalvejr). Den er rigtig nem at lægge på og kræver to lag for optimal dækning.Photobucket

Som jeg havde forudsagt var mine Essie sommerfavoritter All Tied Up og denne lækre grønne sag – Mojito Madness. Jeg elsker den friske grønne farve, men den er lidt sværere at lægge på end All Tied Up så det er med at holde tungen lige i munden. Synes dog den er al umagen værd når den først er kommet på.

Den sidste jeg købte var et impulskøb i American Apparel. Det skulle jeg aldrig have gjort for den er forfærdelig at lægge på og jeg har måtte give op to gange. Konsistensen er alt for tyk og den dækker virkelig dårligt. Lidt ærgeligt for jeg synes ellers den er rigtig fin.

 1. rijaH

  Du sender bare den neongrønne min vej :D jeg er sikker på jeg vil få et langt og lykkeligt liv med den :P

  Svar
  • EvaK

   Send mig din adresse og så sender jeg den til dig. VED jeg ikke kommer til at bruge den og vil gerne se om du kan få mere ud af den – hvis der er nogen som har erfaring nok til at få den til at fungere så må det være dig :)

   Svar
 2. Karen Blum

  Jade is the new black er SÅ fed!

  Svar
 3. Christina K

  Wauw – OPI’s grønne er virkelig flot, og Essie’s “All Tied Up” er helt anderledes smuk, end jeg havde forestillet mig.
  Jeg tænkte fra jeg så sommerfarverne, at jeg ville have Mojito Madness og den blå; men jeg synes, at den grønne minder meget om Pretty Edgy – eller tager jeg helt fejl?

  Svar
  • EvaK

   Mojito Madness er en del lysere end Pretty Edgy, så man kan sagtens tåle at eje dem begge efter min mening.

   Svar
   • Christina K

    Tak for svaret – jeg må helt sikkert tjekke den ud, når den forhåbentlig snart lander i den lokale matas!

    Svar
 4. Amanda Simonsen

  Fede lakker!
  Mht. den sidste, prøv at ligge et eller to lag hvis neglelak under! Det gør jeg med mine neonfarvet neglelak, der heller ikke dækker så godt :)!

  Svar
  • EvaK

   Tak for tippet, men det er nu ikke så meget fordi den ikke dækker – det er fordi konsistensen er alt for tyk til at jeg kan få den til at ligge pænt :)

   Svar