Mine New York køb (del 3)

Jeg var selvfølgelig et smut i Sephora for det ER bare noget andet i udlandet.

HD foundationen fra Make Up For Ever vidste jeg skulle med hjem for har været meget opsat på at få den prøvet af efter min lille snak med Liv. Ville ønske jeg havde købt den noget før – den er FANTASTISK! Den dækker virkelig godt bare med en lille portion, den ser naturlig ud og min hud ser meget tæt på perfekt ud. Har svært ved at forestille mig nogen anden foundation overgå den, men man skal aldrig sige aldrig.

Sun Beam far Benefit havde jeg også planlagt på forhånd, men havde ikke forudset at jeg ville bruge den SÅ meget. Købte den lige da vi var ankommet og jeg havde den på hver dag efterfølgende. Både under brynene, på kindben, på kraveben og i min foundation (dog ikke på samme tid) – det hele fungerede super godt og gav en ellers lidt kedelig makeup et skønt pift.

Eyeshadow Primer Potion fra Urban Decay har jeg længe overvejet. Eller det vil sige jeg har længe tænkt jeg burde have en primer, men vidste ikke helt hvilken en det skulle være. Stod og trippede lidt mellem Urban Decay og Too Faced, men tog så en hurtig beslutning og proppede Primer Potion i kurven. Jeg har endnu ikke prøvet den, for jeg har haft rimelig meget fokus på læbestifter i disse dage så dén anmeldelse må i have til gode ;)

 1. Karen Blum

  Jeg tror, jeg må se at få prøvet Make Up For Evers foundations – har også kun læst godt om dem :o)
  Glæder mig til at høre din anmeldelse med primeren – jeg har den selv. Må se, om vi er enige om den:o)

  Svar
  • EvaK

   Den er også virkelig god :) Ja jeg må lige se at få den brugt snart og så må du også lige give din egen mening til kende ;)

   Svar