Mine New York køb (del 4)

I og med MAC i USA koster mindre end halvdelen af hvad det gør herhjemme, så gav det lidt sig selv at jeg skulle et smut forbi. Jeg var inde i et par stykker, men endte med at købe noget klokken meget sent inde i den ved Times Square. Det var ret hyggeligt, for hende som ekspederede mig tog sig god tid til at hyggesnakke og prøve makeup imens de andre ansatte stod og dansede til musikken som bragede igennem højtalerne.

Jeg købte en Strobe Cream, mest fordi jeg var nysgerrig. Har hørt såååå mange lovprise den, men har aldrig selv helt forstået hypen. To læbestifter blev det også til – Twig og Up The Amp, begge er en del af det faste sortiment. Troede jeg skulle gå amok i Hey Sailor kollektionen, men jeg tændte rimelig meget af på den da jeg så den. Ikke at tingene ikke var fine, det var bare ikke så spændende som jeg havde regnet med.
Photobucket

Pensler er noget at det jeg ikke køber så ofte hos MAC og det er udelukkende på grund af prisen, for jeg elsker MACs pensler. Derfor havde jeg på forhånd bestemt mig for at samlingen skulle udvides når vi kom til NYC. Det blev til disse tre og vi er allerede blevet rigtig gode venner. Den øverste bruger jeg til konturer, den mellemste til brynene og den nederste er til at shade øjenskygger.

 1. Karen Blum

  Jeg er simpelthen blevet afhængig af MAC-pensler – de er virkelig gode!

  Svar
  • EvaK

   Her har vi har også haft et længerevarende kærlighedsforhold <3

   Svar
 2. Annette

  Den mellemste pensel osse suveræn til Fluidlineren….

  Svar
  • EvaK

   Ja det har jeg hørt, men har ikke brugt den til det endnu. Bruger kun min Penultimate fra MAC :)

   Svar
 3. rijaH

  Og hva dælen er en strobe cream så? :D

  Svar
 4. Julie

  Hvad er din mening så om Strobe Cream?

  Har nemlig også overvejet den længe, men har endnu ikke købt den :)

  Svar