Mine New York køb (del 5)

Som tidligere nævnt var jeg en tur i verdens eneste NARS butik og det skulle selvfølgelig fejres med lidt shopping. Jeg har aldrig ejet noget fra NARS før – som i ALDRIG nogensinde! Jeg vidste at der skulle en Multiple med hjem og det blev i farven Laguna, for havde ikke bruge for mere highlighter og gik derfor efter en jeg kunne bruge som bronzer. Jeg er virkelig glad for den og den er blevet brugt meget. Der er dog et enkelt minus – den smitter af. Tror godt jeg kan leve med det, men til dén pris synes jeg faktisk det er lidt pinligt.

Til gengæld har jeg haft stor fornøjelse af min Dolce Vita blush. Det er en virkelig smuk farve og den er nem at lægge både diskret og mere farvemættet. Tror sagtens jeg kunne finde på at investere i nogle flere af NARS’ blushes (og gad da også godt afprøve nogle af deres andre ting).

Er der nogen af jer som har erfaringer med The Multiple fra NARS?

 1. Asha

  Jeg har haft min copacabana multiple i et års tid, tror jeg, og jeg er meget glad for den. Det er selvfølgelig en highlighter, så jeg ved ikke, hvordan the multiple fungerer som blush eller bronzer. Min smitter ikke af!?
  Jeg har også en blush og er imponeret over pigmentering og holdbarhed.

  Svar
  • EvaK

   Ved sørme ikke hvad det er som gør at min smitter af, men det er sgu lidt irriterende – særlig efter man har talt i mobil :D

   Svar