Mine New York køb (del 6)

Jeg har længe gået og drømt om Ciatés Caviar manicure – endda så meget at jeg var ude at lede efter nogle lignende perle for at kaste mig ud i en DIY. Derfor skulle jeg selvfølgelig have sådan et kit med hjem fra Sephora.

Photobucket

Jeg afprøvede det for første gang i lørdags da jeg skulle til 25 års fødselsdag – det er jo nogle festlige negle. Var ret overrasket over hvor nemt det var at få perlerne til at sidde pænt, men desværre var jeg lidt utålmodig med tørretiden så endte alligevel med et par huller hist og her. Jeg rigtig glad for sættet og jeg elsker det lidt matte look og 3D effekten.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.