New in // Armani & Bobbi Brown

Da jeg fik fri fra arbejde i går fik jeg lyst til at købe en lille gave til mig selv, så jeg gik ned i Magasin – for jeg vidste godt at det skulle være en af de smukke Eyes To Kill Armani øjenskygger som jeg viste jer nogle af forleden. Der sneg sig også et lille Bobbi Brown køb med, hvilket faktisk også er mit første BB køb nogensinde.
Photobucket
Andre (billigere) mærker kunne altså godt lære noget af hvordan Armani, Lancôme etc pakker deres løse øjenskygger – det er så praktisk med det lille låg med håndtag på. Øjenskyggen fra Armani tror jeg bare hedder nummer 2, for kan ikke se andet på den. Long-wear Gel Eyelineren fra Bobbi Brown har jeg hørt såååå meget snak om, så derfor var det selvklart den som endte med at være mit første køb. Tror den skal testes af i aften :)
Photobucket

Eyes To Kill øjenskyggen er så fin, så fin. Det er en sort base med mørkelilla og bordeaux shimmer i – den bliver fantastisk til smokey eyes (nej, jeg bliver aldrig træt af smokey eyes).

Nu vil jeg begynde at gøre mig klar til en festlig aften :) Rigtig god weekend til jer alle sammen <3

 1. Vicki

  Smokey eyes all the way!

  I’m on it :D

  Svar
 2. Karen Blum

  BB’s Gel Eyeliner er helt fantastisk. Og så vidt jeg husker var hun den første, der lancerede med – siden fulgte MAC ect. efter.

  Svar
 3. Dorte Daugaard

  Glæder mig til at høre din dom over gel lineren. Jeg har selv været meget fristet af at forsøge mig med en, men ind til videre har dovenskaben vundet, da min sædvanlige blyant er så dejlig nem at håndtere.

  Din eyes to kill ser smuk ud!
  Har en bronze/brun eyes to kill, som jeg er meget glad for. Den er også god at dosere/nuancere ift., hvor meget krudt der skal være på :-)

  Svar
  • EvaK

   Gel eyelinere er fantastisk – intet mindre. Har ikke prøvet øjenskyggen endnu, men godt at høre den er nem at arbejde med :)

   Svar