NYC (del 2)

Min mand er en meget stor design-nørd og derfor skulle vi selvfølgelig ind på MoMA (Museum of Modern Art). Jeg er personligt ikke den store kunstkender, men der var en udstilling med en masse af Cindy Shermans værker og hende kender jeg tilfældigvis godt. Desværre måtte man ikke tage billeder af hendes udstilling, men jeg synes i skulle prøve at google hende for hun er fantastisk. Aldrig om jeg har set en kvinde forvandle sig som hun gør. Jeg kan heller ikke undgå at være imponeret over at hun selv klarer makeup, sættet og tager billederne af sig selv.
Photobucket
Photobucket
Ud af de seks etagers kunst og design var der to værker (billederne ovenfor) som virkelig fandt vej til mit hjerte. Kan faktisk ikke huske hvem der stod bag dem, men de måtte nu gerne hænge hjemme på vores væg alligevel :)
Photobucket
Det var også en stor oplevelse at se de ægte Monet og Picasso malerier. Dog var vi ret forundrede over at der ingen afskærmning var, så de hurtige fingre ville sagtens kunne snige sig til at pille lidt ved billederne (ikke at vi gjorde det, hehe).
Photobucket
Udover fotos og malerier var der også film og installationer. På billedet står jeg og stener over en masse skærme som viser en ældre mand foretage sig diverse hverdagsting. Jeg forstår ikke rigtig den slags kunst og var nok i virkeligheden mere imponeret over at de havde fundet så mange gaaaamle fjernsyn end det de viste :D
Photobucket
Lidt dansk møbeldesign havde også sneget sig ind på MoMA i form af Myren. Der var faktisk ret mange smukke og meget unikke møbler derinde.
Photobucket

Efter vi havde været alle seks etager igennem og købt en bog til vores søn i deres butik tog vi en slapper i den fine have.

MoMA er virkelig et besøg værd og selvom man ikke nødvendigvis er interesseret i kunst til hverdag, så er der utrolig mange inputs at hente derinde. Hvis du tager derind om sommeren så kan jeg anbefale at tage en trøje med, for der er SÅ koldt derinde og jeg er sikker på det var det som fik min stemme til at svigte.

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.