NYC (del 3)

Billedet ovenfor er fra en lille deli-agtig butik hvor vi fik en meget amerikansk omgang morgenmad. Vi fik aldrig smagt kagerne, men de så sgu godt nok gode ud.
Photobucket
Jeg spiser aldrig særlig tung morgenmad, så alle de pandekage/æg/bacon/pølse/french toast kombinationer lå godt nok heftigt i maven – spiste det dog med god samvittighed eftersom vi gik så meget rundt hele dagen ;)
Photobucket
Efter morgenmaden fik jeg købt lidt sko i Steve Madden. Der var sååå mange fine derinde, så det var faktisk lidt svært at vælge (som i kan se på billedet var jeg meget koncentreret i udvælgelses processen).
Photobucket
Vi gik også forbi Tiffanys og jeg kunne ikke lade være med at tage et billede af et af deres vinduer. En enkelt fin halskæde hang i en bro i en lille by og under vinduet beklagede de at udstillingerne var under ombygning og der derfor ikke var så pænt – gad nok se det når de er færdige så :D
Photobucket
Noget jeg havde glædet mig rigtig meget til var at se verdens eneste NARS butik. Det er et lille bitte sted som ligger på 413 Bleecker Street og de får af og til lavet nogle produkter som kun kan købes dér. Troede egentlig jeg skulle have nogle af deres 413 produkter, men der var ikke umiddelbart noget som talte til mig.
Photobucket

Vi skulle selvfølgelig også se Time Square by night. Turistede som vi var, tog vi ind og spiste på TGI Fridays og lod os bagefter overtale af en gadesælger til at se et standup show. Jeg har aldrig hørt en salgstale som hans og eftersom han rundede af med at sige vi fik en “ebony & ivory” rabat, så blev vi nød til at tage derind ;)

Skriv en kommentar

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.