NYC (del 4)

I den uge vi var i New York var der World Science Fair for børn. Vi havde egentlig ikke planer om at tage derhen, men stedet hvor vi skulle spise brunch åbnede senere end vi havde regnet med så vi gik forbi for at drive tiden. Der var en pokkers masse aktiviteter og nogle af tingene var ret stille og rolige, hvor børnene tegnede dinosaurer og fik mulighed for at være med til at lave små forsøg med nogle fjollede videnskabsmænd. Der var dog også nogle ting som jeg ikke umiddelbart synes var så børnevenlige – så som at grave et lig op eller analysere blodsplat fra mord :D
Photobucket
Eftersom jeg er gammel basketball spiller, så varmede det om hjertet da vi tilfældigvis fangede en streetbasket kamp. Gutterne gik virkelig til den og der var rigtig mange tilskuere (hvoraf nogle af dem vidst gerne ville have haft træner jobbet), så vi var godt underholdt imens vi ventede på at Negril Village åbnede.
Photobucket
Negril Village var et sted vi var faldet over på nettet inden vi tog hjemmefra og vi blev meget betagede af deres Caribbean Brunch Party som de har hver søndag. Maden var fantastisk lækker – særligt kyllingen med frugt- og peberkompot var genial.Photobucket
Der er så meget flot gadekunst i New York at det aldrig bliver kedeligt at gå rundt i byen. Lige præcis dette stykke (som var kæmpe stort) på Bowery Street blev jeg meget glad for.
Photobucket
China Town skulle selvklart også ses – det blev desværre i regnvejr så vi var der ikke så længe.
Photobucket

Til sidst gik vi en tur over Brooklyn Bridge og shoppede lidt til sønnen på Fulton Street. For enden af Fulton Street ligger der iøvrigt et lækkert sted som hedder Shake Shack, hvor de har lækre cheeseburgere og milkshakes.

2 kommentarer til NYC (del 4)

Om EvaK

Jeg er 30 år, mor til Vincent & Lily og hustru til Cab. I 2006 blev jeg uddannet fra CIDESCO kosmetologskole og siden da har jeg arbejdet i Complete Me Badstuestræde — de seneste fire år som selvstændig. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.
 1. Dorte Daugaard

  Nyder dine NY indlæg :-)
  Jeg blev selv helt forelsket i byen sidste år – så jeg suger dine stemningsbilleder til mig – og glæder mig, til jeg kan smutte på “kæreste-ferie” :-)

  Svar
  • EvaK

   Årh, er glad for du kunne lide dem :) Der kommer muligvis nogle fraklip senere ;) Kæreste-ferie er skøøønt, men det er også dejligt at komme hjem til den lille igen :)

   Svar