Chanel Morning Rose

Da sommer lakkerne fra Chanel udkom i år var jeg lidt i tvivl om hvilke jeg skulle have. Det endte med at jeg slet ikke købte nogen, for selvom det var pæne farver var jeg ikke helt overbevist om at de var 180 kroner værd.

Men så er der jo godt jeg købte to sidste år :D Mimosa og Morning Rose fik jeg tilføjet samlingen. Jeg brugte Morning Rose virkelig meget og sørme om den ikke også har sneget sig ind i sommers neglegarderobe. Det er en virkelig smuk rosa lak med meget fin og diskret guldglimmer. Jeg tror aldrig jeg bliver træt at denne lak og kunne sagtens forstille mig den blive brugt op (hvilket sker meget sjældent når man har så mange lakker som jeg har, hehe).

 1. nuria

  woow, den er virkelig smuk!

  Svar
 2. Michelle

  Hej..

  Jeg har tænkt i meget lang tid, at jeg vil lave en blog. Men er ikke helt sikker på hvordan man kommer igang.

  Hvordan kom du igang??
  Hvor har du lavet din blog henne ??
  (Fordi jeg ved ikke hvor det er godt og lave en blog henne)
  Har du nogle gode ideer til mig ??

  Svar
  • EvaK

   Hej Michelle

   Jeg startede min blog fordi jeg var på barsel og havde en masse tid i overskud som jeg ikke vidste hvad jeg skulle bruge til. En dag satte jeg mig bare ned og begyndte at skrive og med tiden tog den mere og mere form, men den er altid under udvikling :)

   Først havde jeg min blog på tumblr.com for den er nem at overskue for en der ikke er så ferm til det med teknik (hvilket jeg absolut ikke er), men nu har jeg en wordpress i stedet som jeg også er rigtig glad for.

   Med hensyn til ideerne er jeg ikke helt sikker på hvad du mener, men du kan skrive en mail til mig og så vil jeg gerne dele ud af mine råd :)

   Svar
 3. katrine korning

  den er vildt flot i den farve, rigtig girly :)

  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Svar
 4. Sofie

  Kan det passe, at den minder meget om Essies VAN D’GO? Fin er den i hvert fald :)

  Svar
  • EvaK

   Nej de ligger faktisk ret langt fra hinanden. Van D’go er mere fersken farvet og har creme finish, hvor Morning Rose er rigtig lyserød og med en god sjat shimmer/glimmer :)

   Svar
 5. Pernille Larsen

  Kan man stadig købe den? Er helt forelsket i den smukke farve :)

  Svar
  • EvaK

   Det er ved at være længe siden jeg har set den, men man kunne måske være heldig på ebay :)

   Svar