Guide // Find rundt i MACs læbestifter

Annette spurgte om jeg ikke ville lave en oversigt over de finishes MACs læbestifter har og selvfølgelig gider jeg det :) Selvom jeg har brugt mærket i en del år efterhånden, så har jeg aldrig sat mig ind i hvilken type læbestift der kan hvad, så jeg lærte faktisk også selv en del.

 • Sheen Supreme er en blanding af læbestift og lip gloss. Det vil sige de har en meget glossy finish, men stadig en pæn portion farve.
 • Lustre minder meget om Sheen Supreme, men er mere transperant.
 • Frost har det meget glitrende, frosty finish og farverne er næsten, men ikke helt, dækkende.
 • Satin har en intens farvemæthed, en god holdbarhed og er næsten mat. Den kan godt blive en lille smule tør.
 • Glaze er en blanding mellem Lustre og Frost.
 • Amplified er højt pigmenteret og har godt med shine. Den har god holdbarhed, men tørrer ikke ud.
 • Cremesheen er også en af de højt pigmenterede. Minder om Amplified, men er mere glossy.
 • Matte er er meget højt pigmenteret og har en virkelig god holdbarhed. Bliver dog også let tør, så det er vigtigt med masser af pleje inden påføring.

Jeg kiggede selvfølgelig alle mine egne MAC lippies igennem og det viser sig at jeg har minimum én i hver kategori, undtagen Glaze og Sheen Supreme.
Photobucket

Satin er dem jeg har flest af – fire styks er det blevet til og på nær Nicki er de alle nogle jeg bruger ret ofte. Jeg kan virkelig godt lide at de er højt pigmenterede, men ikke tørrer ud.
Photobucket

Amplified har jeg tre af og Girl About Town har jeg virkelig haft stor glæde af.
Photobucket

To Matte og to Lustre er det indtil videre blevet til (Fire Sign er faktisk lige kommet ind af døren i dag). Jeg elsker både Ruby Woo og Quick Sizzle for de holder nærmest hele dagen, men der SKAL lidt læbepleje på først. Viva Glam VI er nok den læbestift jeg har brugt mest – jeg æææælsker den.
Photobucket

En enkelt Cremesheen og en enkelt Frost. Pillow Talk er jeg vild med, for Cremesheen er et super lækkert finish. Frost er jeg desværre ikke så pjattet med, men jeg har også hørt at det er den finish som hitter mest hos de ældre damer :D

Håber både Annette og i andre kan bruge guiden til jeres næste MAC læbestift køb :)

 1. Maria Olsen

  Nøj, der blev jeg meget klogere :)..Tak for denne guide. Har altid haft svært at skelne forskellen hos Mac læbestifter. :)

  Svar
 2. Fredags 5'eren // Forårets læbefarver - Eva K

  […] Det er jo ikke alle som er til læbestift, nogle foretrækker lip gloss og der er MACs Lustre finish læbestifter perfekte – de er lette, glossy og kan ses uden at være for […]

  Svar
 3. MAC x Pedro Lourenço (sommer 2014) - Eva K

  […] kollektion med MAC er. Det betyder nu heller ikke så meget når alle fire læbestifter hører til Amplified-familien og at emballagerne er holdt i sort/guld (yndlingskombi, yay). Desuden synes jeg de to lip gloss i […]

  Svar
 4. Smuk festival med 8 produkter - Eva K

  […] kunne holde hele dagen/aftenen uden at skulle friskes op. Jeg er forvejen stor fan af MACs matte læbestifter på grund af deres laaaaange holdbarhed og jeg elsker dem kun endnu højere i […]

  Svar