Herborist T’ai Chi Masks

Sidste fredag var jeg helt alene hjemme og så derfor mit snit til at få afprøvet mine masker fra Herborist som var med i min Sephora goodiebag. T’ai Chi maskerne består af en sort lermaske som renser og en hvid lermaske som nærer (yin og yang).

Yin masken indeholder blandt andet røde pæoner og bambus kul – den giver en mild exfoliering og fjerner rester af snavs og makeup. Jeg synes det er en af de bedre rensende masker jeg har prøvet, for den stripper ikke huden fuldstændigt og efterlader den heller ikke udtørret som så mange andre. Huden føltes frisk og ren bagefter. Eneste minus var at den tog en evighed at fjerne for ligeså snart jeg kom vand på blev masken glat som en skøjtebane. Så den SKAL fjernes med en vaskeklud, hvis du ikke vil bruge en halv aften på at tage den af igen.

Yang masken bruges efterfølgende til at nære og pleje huden efter udrensningen. Den indeholder blandet andet hvide pæoner og trøffler. Den blødgører, beroliger og giver en mere ensartet hudtone – siger de. Jeg er desværre ikke så pjattet med den, for min hud hverken så eller føltes anderledes end den gjorde efter Yin masken. Jeg havde bare fornemmelsen af at have udført arbejdet to gange uden at have fået den dobbelte glæde. Desuden vil jeg meget gerne have at mine plejende masker ikke er lermasker – ler forbinder jeg med “rensende” og derfor passer det ikke rigtig sammen for mig.

Photobucket

Mine masker var i tuber, men når de købes ser emballagen ud som på billedet ovenfor. Jeg synes hele ideen med Yin & Yang og at lave en to-i-én maske er en super god ide – desværre synes jeg bare ikke at T’ai Chi maskerne (mest Yang) levede op til mine forventninger.