New in // MAC Heavenly Creature

Da jeg igår var inde at se på MACs læbestifter for at skrive min guide, kunne jeg ikke helt dy mig for at tage et kig på dette års mineralske kollektion Heavenly Creature. Jeg har det lidt ambivalent med disse kollektioner for på billederne ser alle tingene sååååå smukke ud, men det falder altid lidt til jorden når så jeg ser dem i virkeligheden. Under normale omstændigheder skal jeg vælge ud af de produkter jeg er vild med fordi budgettet ikke tillader jeg køber hele molevitten, men med de mineralske kollektioner er der højest et par ting som jeg finder interessante.

I år var der hele to ting som jeg måtte have med hjem (det er én mere end hvad jeg købte sidste år) – læbestiften Fire Sign og blushen Stratus. Jeg har endnu ikke afprøvet dem så jeg kan ikke give min endelige dom, men fine sager er de :)

Skriv en kommentar

Om EvaK

Uddannet kosmetolog med mere end 15 års erfaring i skønhedsbranchen – i både behandlinger og som træner samt skribent. Min mission er, at hjælpe dig til en sundere hud gennem gode rutiner og mere viden om ingredienser og produkter. Vil du have flere tips og tricks, sneak peeks på kommende indlæg, samt eksklusive giveaways, så tilmeld dig mit Beautybrev her.