Organisering af makeup på budget

Jeg har længe gået savlet over den fine makeupboks i akryl fra Nomess, men synes alligevel 500 kroner er liiiiige i overkanten for hvad jeg vil give for plastik. Ved der har været noget lignende i Netto nogle gange, men har aldrig kunne støve dem op. Derfor blev jeg helt ekstatisk da jeg fandt en på amazon.co.uk til cirka 130 kroner – det er altså prisen inklusiv forsendelse.

Fem dage senere kunne jeg fint arrangere alle mine hverdags sager på en pæn og overskuelige måde og jeg må faktisk indrømme at det tager væsentligt kortere tid at gøre sig klar om morgenen, når man ikke skal stå og rode i diverse skuffer og toilettasker efter sine favoritter.

 1. Anne

  Tak for tippet! Det skal benytttes :-)
  Knus, og god dag

  http://smilanne.blogspot.com – blog om træning og sundhed

  Svar
 2. Maria - Garderobeskabet

  Virkelig godt tip! Har selv overvejet ‘Godmorgon’ fra Ikea, der minder om :)

  Svar
 3. Karen Blum

  Så har jeg fået min med posten – og den er et STORT hit!
  Tak for tippet ;o)

  Svar
 4. Fredags 5'eren // Beautyshopping på Amazon - Eva K

  […] og den er også super smart, men desværre også temlig dyr. Derfor blev jeg virkelig glad da jeg fandt denne meget billigere (men ligeså gode) version. Den koster under 80 kroner og selvom det er eksklusiv forsendelse, så […]

  Svar