Tromborg lakker (part 2)

Tromborg har i alt tyve lakker at gøre godt med, men jeg har kun vist jer nogle af dem og nu tænkte jeg det var på tide at lure lidt på de sommerlige af dem.

Photobucket
Hera er er en skøn barbie pink med creme finish – den minder lidt om Lovie Dovie fra Essie (som jeg eeeeelsker). Man skal være lidt ferm hvis den skal dække med to lag, men Tromborgs lakker tørrer dejligt hurtigt så det gør ikke så meget hvis man skal op på tre.

Photobucket
Hebe er en meget frisk limegrøn med diskret guld/grøn/gul shimmer. Modsat mange andre lakker i den gule “familie”, er denne faktisk ret nem at få til at ligge pænt.

Photobucket
Harmonia er en gammel rosa med masser af guld shimmer og lidt perlemor. Som i kan se på billedet dækker den ikke, men den er virkelig fin til et neutralt look – måske til et bryllup. Jeg har ikke prøvet det, men tænker at den også kunne være fin at bruge til fransk manicure.

Photobucket
Gaia er min favorit. Det er en støvet og lidt bleg lilla med creme finish som dækker rigtig fint. Gaia er rigtig god til at få lidt farve på uden at det bliver for prangende.

Photobucket
Eos er en klassisk lyserød med perlemor og lidt sølv/guld shimmer. Den er rigtig flot, men desværre ret svær at lægge pænt fordi den har tendens til at stribe.

Photobucket
Elektra er en smuk isblå med en smule sølv/blå shimmer, men det ses næsten ikke på neglen. Fordi den er ret lys kræver den tre lag, men den er heldigvis ret nem at lægge uden den striber.

Photobucket
Artemis er en rigtig fin nude med creme finish og kølige undertoner. Det er endnu en tre-lags, men det fungerer helt fint.

Photobucket

Afrodite er en smuk nude med lidt varme, brune undertoner og creme finish. Den dækker 100% ved to lag og den er dejligt nem at lægge.

Har i prøvet nogle af Tromborgs lakker og hvad synes i om dem?