Anmeldelse // GOODIEBOX

Jeg har et par gange før nævnt at jeg modtager en GOODIEBOX, men jeg har ikke rigtig været inde på hvad det egentlig går ud på og det er faktisk lidt unfair at jeg har gået og holdt på denne “hemmelighed” – det er nemlig en genial ide.

De fleste kender nok lysten til at prøve nye hudplejeprodukter, hårprodukter eller makeup, men det er ikke altid at pengepungen er med på ideen. Hvis man så kaster sig ud i det, hænder det jo at det er et fejlkøb og det er aldrig sjovt at have spildt penge på sådan et. Så hvordan får man så det bedste fra begge verdener? Man melder sig til hos GOODIEBOX.

For den nette sum af 119 kroner kan du hver måned modtage en lille fin æske med alverdens produkter og prøver. Nogle gange er det full size, andre gange luksus vareprøver og der er altid et par små ekstra prøver med i. Derudover er der en seddel med som på den ene side har en introduktion som forklarer lidt om månedens box og på den anden side fortæller lidt om hvert produkt, inklusiv full size priser.

Photobucket

Denne måneds GOODIEBOX har et hårtema, hvilket jeg er rigtig glad for – det er nemlig det jeg er dårligst til at sætte fokus på af mig selv. Alle boxe er ikke 100% ens på grund af hud- og hårtype, men grundlæggende er det de samme ting man modtager.

Photobucket

  • Davines Absolute Beautifying Potion (50 ml) købte jeg selv for en måneds tid siden, men det ærger mig ikke det mindste. Jeg er nemlig blevet virkelig glad for den og synes det er rart at have en rejsestørrelse. Egentlig plejer jeg at bruge MoroccanOil, men jeg er blevet glad for denne fra Davines på grund af den er lettere, men stadig giver ligeså meget pleje som MoroccanOil. Den dufter af mindre, men har dog stadig en skøn duft.
  • Milk Shake Whipped Cream Leave-In Conditioner (100 ml) havde jeg aldrig hørt om før, hverken produktet eller mærket. Den er blevet brugt næsten hver dag siden jeg modtog og jeg er vild med den. For den samler mine krøller uden at gøre dem “stive”, giver masser af fugt og den er nem at fordele. Et ekstra plus er duften – den er præcis som milkeshake skumflaskerne i Haribos Top Star Mix :D
  • Futura Silica Kosttilskud har jeg ikke fået prøvet og det kommer jeg heller ikke til, for jeg har aldrig været så meget til den slags. Jeg forstår godt pointen med at den er i boxen, men det er måske ikke lige det jeg forbinder med et skønhedsprodukt og jeg tror næppe jeg er den eneste som har det sådan.
  • John Frieda Frizz-Ease Dream Curls Shampoo & Conditioner har jeg set forskellige steder, men har aldrig prøvet det. Prøverne her fra boxen har jeg desværre ikke fået taget hul på endnu, så der er ikke så meget at dele med jer.
  • Gosh Light’N Shine Lip Glaze Pick Me har jeg lidt delte meninger om. Umiddelbart blev jeg glad da jeg så den, for farven så mørkerød/brun ud og meget vampy – det var den så ikke når den kom på. Den er meget lidt pigmenteret, men det kan jo både være godt og skidt for det er jo ikke alle der som jeg gerne vil have smæk på farverne. Jeg er glad ford det lille spejl på siden og lyset er også fikst (når man vel at mærke skal bruge det, ellers er det bare irriterende). Til prisen er det en udemærket gloss, men den ligger dog lidt i den klæbrige ende af skalaen.
  • L’Oréal Texture Expert Smooth Ultime har jeg heller ikke haft mulighed for at prøve endnu, men den ser spændende ud. De lover fugt(beskyttelse) og det kan sådan en tørhåret pige som jeg godt lide at høre – glæder mig til at prøve den.
  • Cacharel Catch Me er der også en lille prøve med, men den får jeg ikke brugt. Det er virkelig en af de mest kedelige dufte jeg længe har haft næsen i og det er derfor jeg ikke har eget en konventionel duft i årevis.

Alt i alt en blandet fornøjelse, men det der er godt er VIRKELIG godt – jeg synes uden tvivl at Davines olien og Milk Shake conditioner var alle de 119 kroner værd.

Hvis i er hurtige kan i stadig nå at få augustboxen og ellers kommer der en ny i slutningen af september – i kan melde jer til lige HER.